anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am gasit scrisoareaaaa!
Dragul meu cosmar,
Ochii tai, ca doua pete de noroi si buzele tale ca 2 frunze putrezite, imi aduc aminte de frumusetea unei zile ploioase.
Pielea ta raioasa imi sclipeste in amintiri. Vocea ta ca un raget de vaca imi domina visele. Parul tau plin de diamante imaculate de excremente de musca iti infrumuseteaza chipul. Rasetul tau ca sforaitul tatalui meu imi aduce aminte de cand imi tragea o palma. Picioarele tale paroase ca de caprioara imi aduc aminte de gradina zoologica.
Dintii tai ca niste prune stafidite imi amintesc de cerul la asfintit.Pletele tale aurii care se preling din nari imi amintesc de razele soarelui care se preling pe cer. Si fulgii tai care sareau in stanga si in dreapta de fiecare data cand te palmuiam.
Dragostea pe care ti-o port nu poate egala admiratia care se strecoara in sufletul meu cand te vad balind ca un magar paros.Imi amintesc vara trecuta cand imi consumam creditul la 981 (pompieri) ca imi ardea inima dupa tine.
Visez sa ne intalnim intr-o mlastina unde broastele ne canta serenada amorului.
Cu multa dragoste si sinceritate,
Admiratoarea ta secreta.
Sper ca va plaacee.big grin

3 răspunsuri:
| lalalalallll a răspuns:

Oh, cât de romantic!

| NoNameJunior a răspuns:

Ce frumos!laughing.

| a răspuns:

Atat de romantic! hai ca iti aduc eu o broasca mare fostul meu cumnat sa vezy atunci romantis si comedie pana ilfac eu sa cante