anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am incercat sa anticipez unele raspunsuri ale citorva categorii de oameni la traditionala "veste"Hristos a inviat; Adevaratii crestini si credinciosi,"Adevarat a Inviat.Atei;-Spune-i lui mutu.Betivi;-Mai bem un rind pentru eveniment. Iubareti;-Pregateste-te iubito.Si unii ca mine;-Stiu mai, mi-a zis vecinul de la 3.La care categorie va inscrieti?

14 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Sunt ursoaica iubareatabig grinPregateste-te babyhee hee

| AndutzaAndu a răspuns:

La categoria "off, urasc curatenia de Paste" big grin

| Roby67 a răspuns:

Pregateste-te iubito, mai bem un randwinking

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

La categoria "ok, daca zici tu".

| Razvan a răspuns:

Ai uitat mess-manelisitii:"Hristos a inviat.Vand chiloti Armani, originali din Italia.Care ai ultima melodia al lui Bebe Jupanu buzz me"winking

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Eu sunt mai tradiţionalist. Răspund cu "Adevărat a înviat!" happy

| Minty a răspuns:

Ca tinehee hee

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

La categoria :"Cine? worried unde? Cum? Serios?"

| multimoak a răspuns:

Exista diverse raspunsuri comice
HRISTOS A INVIAT!
-Adevarat ce esti beat!

sau

-Sa mori tu ca a inviat!
Erau mai multe, dar nu mi le aduc aminte pe toate sad
Desi unii mai raspund si prin intrebari retorice: " - Iar? ", "Nu s-a saturat sa invie in fiecare an?", "Chiar l-ai vazut?"

NicolaeComan
| NicolaeComan a răspuns:

Of, creştinismul ăsta! Numai crime şi războaie: cruciadele, Inchiziţia şi alte răboaie religioase.
Iar peste toate, marea sărbătoare a creştinismului are ca temă principală torturarea şi uciderea printr-o modalitate inventată se pare de romani: crucificarea.
Dumnezeu, în atotputernicia sa, nu găsea o modalitate mai mai umană, mai puţin sângeroasă pentru a aduce credincioşilor vestea cea bună?
Nu putea găsi o modalitate mai plăcută de a-şi revărsa mila şi bunătatea sa.
Trebuia să recurgă la o crimă înfiorătoare?
Voi dacă aţi atotputernici, la fel aţi proceda, v-aţi ucide propriul fiu (şi încă prin tortură!)?
Ce aţi demonstra cu aceasta?

Şi mai avem pretenţii la toleranţă, bunătate, iubirea aproapelui şi alte asemenea texte cu care preoţii ne-au zăpăcit capul de secole.

Ei bine, de aceste lucruri îmi aduce aminte Paştele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un raspuns clasic : " am fost informat! " Un raspuns apropiat de al tau...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eluveitie ai uitat, serios?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Harciog, ai iarba -n fata blocului? e loc mare? ca la noooii. a pascuta caii unor romi tata iarna.

| casy14channel a răspuns:

As spune adevarat a inviat ca no, acum...sau daca tot o repetat cineva m-as inscrie la categoria ta sau m-as preface ca nu l-am auzit!

Întrebări similare