anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am intalnit o fata aici pe TPU si dupa cateva discutii am decis sa ne vedem.
Mi-am pus cea mai buna camasa pe masa de calcat, i-am facut cute, linii, mansoane. Apoi am luat o sticla de vin si i-am pus o fundita, asaa ca sa avem un subiect de discutie la masa.
Ok, am ajuns la terasa, nu era de cartier, se situa undeva mai prin centru.
Ea frumoasa toata, eleganta, eu incercam sa dau drumul la semintele din buzunar, ca rontaisem de emotii pana a venit ea.
Intentia era sa-i dau sticla ei, ca o aveam de la un bunic care mi-a lasat-o pe patul de moarte cu cateva cuvinte: "vezi patul asta? pe el o sa mor foarte tarziu, pana la mostenire, ia o sticla de vin, special facuta pentru aniversari, ca altceva n-o sa vezi, poate doar pe mine cand o sa-ti inchid capacul".
Am stat ceva timp cu sticla de vin in brate(cu fundita pe ea), timp in care tot i-am pus cateva intrebari la care nu mi-a raspuns."De unde esti? Esti maritata? Ai copii? Te vezi cu cineva mai des decat ai intentia s-o faci cu mine?"...siii nic! Tot evaziva era in raspunsuri, ba chiar batea apropouri ca nu-i plac astia care se ataseaza emotional, in schimb ii plac cadourile.
Am inceput elegant o discutie cu ea despre seriale&filme si i-am cerut cateva sugestii si recomandari, dar tot asa, nimic.Mai tarziu am aprins fitilul unei conversatii filosofice, pe teme de gen Kant cu somnul dogmatic si revolutia sa in reflectie dupa ce studiase Rousseau(citisem inainte pe wiki la semafor, ca nu-mi place sa ma duc asa nepregatit) Dar, batea tot asa vantul in raspunsurile ei.
Am sarit brusc la Gastronomie spunandu-i despre cum se face tiramissu si daca stie si ea vreun desert pe care sa-l putem prepara impreuna, dar nimic si de data asta!
Avand greierii ragusiti de la atata vorbarie lipsa din partea ei, eu am zis sa plec acasa.Si atunci ma intreaba: "Nu-mi dai macar funda?" zic: "La ce sa-ti dau funda ca am parcurs aproape toate categoriile care ne definesc ca TPU-isti si tu nu meriti decat o suspendare pentru inactivitate."
S-a suparat si-a plecat spunandu-mi cateva chestii naspa. Dupa ce a facut cativa pasi am scos si eu telefonul si i-am tastat un mesaj ce continea "eronat si nefolositor".
Am fost prea indiscret cu intrebarile? unde am gresit?
Acum imi pare rau si vreau s-o mai vad, ca era frumoasa si eu sunt superficial din fire.O mai pot suna?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Apreciez in mod deosebit ca stii sa calci o camasa,rar barbati atat de talentati!
Si nu e de neglijat nici amanuntul cu reteta de tiramisu,pe care se pare ca tu o stii,iar eu inca o iau inca din Sanda Marin!
Dezaprob,insa,semintele,sunt impardonabile pana si la o inmomantare pe ploaie,sa nu-ti spun pana si inchis in casa,singur si cu obloanele trase! Semintele trebuie sa iasa din viata ta,tine minte pe viitor.
Generoasa si unica intentia ta sa-i faci cadou mostenirea pretioasa de la bunicul,dar interpretata complet gresit de frumoasa in cauza!
Ai strivit-o cu intrebarile intime,ai complexat-o cu Rousseau,ca despre Kant stia,dar trebuia sa-i dai putin timp de gandire si-n final ai dezamgit-o total cu mesajul trimis!
Inactivitatea este un semn categoric de sanatate si trai bun,stiut fiind ca munca este izvor de sanatate,asa ca sa lucreze cei bolnavi!
Iar ea,ca orice femeie,a avut logica de femeie,vorba lunga saracia omului si nici macar funda nu i-ai dat-o,plus ca i-ai servit si un eronat si nefolositor,la final...
Mi-e teama ca n-o sa vrea sa te revada si te sfatuiesc sa n-o mai suni.
Accepta realitatea si cauta o noua frumoasa,una mai comunicativa, mai instruita, capabila sa aprecieze pana si superficialitatea ta, if it's possible!
Bine ca ti-a ramas sticla de vin...dar nu-i mai pune fundita, ca uite ce usor bagi lumea-n ispita!

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AirănMeidăn):

Nu, nu sunt cancelled.

asta cred ca era el: "Raspuns anonim (pentru sofisis):
Il confuzi.Eu n-aveam cum sa ma intalnesc cu o fata de pe TPU, deoarece m-am intalnit acu` 2 ani..."

| AirănMeidăn a răspuns (pentru anonim_4396):

probabil

| numelemeuaici a răspuns:

Masa de calcat a facut totul. Cumpara-ti una de pe http://masadecalcat.ro/ sa vezi ca nu o sa mai plece asa suparata dca ii calci toate hainele. :))