Apreciez in mod deosebit ca stii sa calci o camasa,rar barbati atat de talentati!
Si nu e de neglijat nici amanuntul cu reteta de tiramisu,pe care se pare ca tu o stii,iar eu inca o iau inca din Sanda Marin!
Dezaprob,insa,semintele,sunt impardonabile pana si la o inmomantare pe ploaie,sa nu-ti spun pana si inchis in casa,singur si cu obloanele trase! Semintele trebuie sa iasa din viata ta,tine minte pe viitor.
Generoasa si unica intentia ta sa-i faci cadou mostenirea pretioasa de la bunicul,dar interpretata complet gresit de frumoasa in cauza!
Ai strivit-o cu intrebarile intime,ai complexat-o cu Rousseau,ca despre Kant stia,dar trebuia sa-i dai putin timp de gandire si-n final ai dezamgit-o total cu mesajul trimis!
Inactivitatea este un semn categoric de sanatate si trai bun,stiut fiind ca munca este izvor de sanatate,asa ca sa lucreze cei bolnavi!
Iar ea,ca orice femeie,a avut logica de femeie,vorba lunga saracia omului si nici macar funda nu i-ai dat-o,plus ca i-ai servit si un eronat si nefolositor,la final...
Mi-e teama ca n-o sa vrea sa te revada si te sfatuiesc sa n-o mai suni.
Accepta realitatea si cauta o noua frumoasa,una mai comunicativa, mai instruita, capabila sa aprecieze pana si superficialitatea ta, if it's possible!
Bine ca ti-a ramas sticla de vin...dar nu-i mai pune fundita, ca uite ce usor bagi lumea-n ispita!
Nu, nu sunt cancelled.
asta cred ca era el: "Raspuns anonim (pentru sofisis):
Il confuzi.Eu n-aveam cum sa ma intalnesc cu o fata de pe TPU, deoarece m-am intalnit acu` 2 ani..."
Masa de calcat a facut totul. Cumpara-ti una de pe http://masadecalcat.ro/ sa vezi ca nu o sa mai plece asa suparata dca ii calci toate hainele. :))
DaciaRomania întreabă: