Sall. Fericire este langa tine. Nu trebuie sa o cauti. Doi: Traieste fiecare clipa de parca ar fi ultima. Trei: Incearca sa traiesti, acum si aici. Pa!
Am invatat ca in viata cel mai important in viata este sa nu arati _! _ la director cand el se uita la tine...
Apache,
ca sa nu mai zicem de spectacolul de streaptease de pe masa din cancelarie...
Am invatat ca in viata cel mai important este...sa nu pui in dulapul dirigintei 50 de foi cu "pericol de molipsire: Cretini in dulap" :-s
Kazi, iti dau eu mentosanele si cola, dar trebuie sa-mi promiti ca ma iei si pe mine pe luna (si fara sotie)...
Mhn24
si pentru mine, sotul meu, Chuck Norris
[apropo, m-am intors, so nu mergeau tastele dsi mergea doar mouse-ul am vazut toate intrebarile stupide si mi-a fost asa de ciuda ca nu pot sa raspund si sa rad si am dat cu pumnu'n tastatura si minuuune, s-a rezolvat.Soooo Ciuf ii aici[partyy]]
Sa te amuzi de cineva .urmeaama.eu personal ma amuz de un om stii cum il cheama? sunt sigura ca il cunosti. cred ca stai lipiti unul de altul:madamegiuly
Sa ai 5o de bani la tine cand te scapa ca sa nu faci in boscheti langa unicornu' ala ciudat care se minuneaza de cat de mult poate intra in curu ala mic.
nu?
Daca tu te simți "Tru"când pui întrebări stupide...ce sa mai zicem de FrumoasaCaUnVisDeZiciCaEunCosmar?
Am invatat ca in viata cel mai important e ...sa ajungi destul de nebun astfel incat sa te dai cu capu; de toti peretii si sa fii considerat 'intreg' sau doar sa-i intreci glumele lu' vacaritza aia de pentru TPU giuly parca...sau ceva.nu stiu .
chiftelutacrocanta întreabă:
Julyly2089 întreabă: