| HaLoGeNNN a întrebat:

Am invatat cum sa fac literele (ă) (î) (ş) şi (ţ).Aaa am vrut sa fac un emotican.Dar unde sunt alea 2 puncte? P.S ma mir ca ma gasit semnul intreabarii.Ok intrebarea mea e, ah am uitat nu pot pune 2 puncte ca sa pun ntrebarea, pentru că nu ştiu unde suunt 2 puncte. Deci nu mai pun intrebare, si mai bine imi setez (inainte sa il setez am observat ca y e pe tasta z si z e pe tasta y) inapoi PC+ul. A stai am pus plus pentru ca am dat pe liniuta si era plus...Stai sa gasesc liniuta.Lasa ca nu o gasesc...Deci intrebarea me e ca daca ar fi bine sa imi setez pc (pentru ca nu am gasit liniuta nu am scris pc-ul) pe Engleya inapoi. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| AtsukoKure a răspuns:

Eu am tastatura in romana si tastatura de pe laptope in engleza, si cum stau din ce in ce mai mult pe laptope incep sa confuz Y cu Z pe tatsatura de pe PC.
Deci da ar trebui sa iti setezi PC-ul in engleza inapoi daca nu esti obisnuit laughing

3 răspunsuri:
| Macryna a răspuns:

Eu am tastatura in franceza TOTI care au umblat pe laptopul meu erau extraordinar de confuzi, pana si eu sunt uneori si il am de 3 ani pfffffffff grele este tehnologiile astea laughing)))))

| Fernando9Torres a răspuns:

Salata verde!

| Lαrisα a răspuns:

:-P