| Foarfeca a întrebat:

Am maine test la romana si mi-e frica :-s adica am luat de 2 ori cea mai mare nota din clasa dar am luat ultima data 7 (cea mai mica nota a mea de pana acum) si mi-e frica. As vrea sa ma ajutati cu niste statusuri care iti dau incredere in tine. Sau versuri de melodii. Gen " Who says you can't pass the test, who says you can't be the best? Who says, who says, would you tell me who says thhat?"
Va rog. Dau funda.

Scuze categoria dar nu am stiut unde sa incadrez intrebarea...

Răspuns Câştigător
| Drag0s a răspuns:

Dacă vrei să înaintezi în înţelepciune, nu te uita că te ia lumea de prost ori nebun. E treaba ei, nu a ta.

E nevoie de 15 copaci pentru a produce hartia pe care scriem la examene. Alatura-te si tu cauzei nobile de salvare a copacilor, spune nu testelor!

Pentru a realiza lucruri marete e nevoie nu numai de actiune ci si de viziune, nu doar de planuri ci si de incredere ca vei reusi. Bafta la test!

Succes enorm >big grin

5 răspunsuri:
| Sconcsiş a răspuns:

Cu ce te ajută statusurile totuşi? O să te ajute dacă înveţi.

| NobodyHeree a răspuns:

Stai asa...tu ai test la romana si stai pe TPU? O_o

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Eu sunt relaxat inainte de test, da cu 2 minute incep sa lesin de emotii...

| Foarfeca explică:

Am invatat toata ziuawinking Nu sti ce clasa sunt deci de cat trebuie sa invatwinking

| ringo a răspuns:

Buna! odata la un examen(electrotehnica) au picat toti din grupa mea iar eu, mediocrul, am luat 10. apoi am mers si m-am imbatat de rusine fata de colegi, fara sa ma rog la status sa-mi dea incredere si fara sa apelez dupa versuri.
asta inspira cea mai mare incredere:
http://www.youtube.com/watch?v=bSZIq1Fr--8
;)garantat! :*