Cu un cutit mic de buzunar, direct in inima, l-ai inpuns, pleci. nu prea are cum sa nu-si dea seama. Otrava. Un ac subtire acoperit de otrava, il intepi si pleci, el moare pe loc sau in 2-3 ore. Dar trebuie otrava puternica!
1)assasinare. -te ajut eu ca sunt assasin
2)ii faci o injectie fatala!
Pune un cui pe o banca si el se aseaza pe cui. Sfarsit! P.S: Si daca nu moare, sa stii ca eu am luat cuiul.
Ai nevoie de o simpla seringa
Pai, ii spui sa te urmeze si acolo ii spui ca ii dai ceva asa ca trebuie sa inchida ochii. Iei aer in seringa, ii iei mana si ii bagi aer in vene. Va muri in maxim 5 minute garantat daca ii bagi tot aerul in vena
Serios? Se mişto...
Cred că trec pe la medicul de familie mâine.
. Credeam ca daca va face asa nu va observa. Oricum daca esti expert ca jeee e biniiiii
Pai,nu ma laud dar nu stiu daca sunt singura care facea experimente de genul asta pe papusi cand mami nu se uita
Baloane cu gaz toxic.
Ce face omu' cand vede un balon? Asa-i, il sparge, dragutu' de el.
Daca tot ma omori macar nu o face intr-un loc public, nu vreau sa-mi murdareasca civilii sangele cu holbarile lor dezgustatoare.
That means I am not a human. I'll not do this...I don't wanna make it do poc, because I'll be really scared .
Sunt şi lucruri frumoase în viaţa asta. Prefer să-i omor pe alţii.
Cum ar fi idioţii din Pariu cu Viaţa.
Ha, ha! Nu ma mai bag in seama cu oameni ca tine, eu te consider mort, deci Somnic Usor!
Văd că deja te bagi în seamă cu oameni ca mine.
Dacă nu ai face-o, nu mi-ai fi răspuns la întrebare.
Mie, sincer, mi-e milă de tine şi mai ales de soră-ta.
Sergiu_7165 întreabă:
Julyly2089 întreabă: