Ba, mi-ai trimis poza cu el, asta e. Eu ti-am spus ca-l iubesc :x uite-l mă ce limba are, awww dragalasul. :">
Acum da-mi poza cu fantome. Îmi treeeeeebuie.
Iti dau daca-ti schimbi poza de la profil!
Ce-i aia, Jeffrei e a meu, nu-l impart ci nimeni!
Nu-l schimb. Nuuuu. Îl iubesc. Jeff dragalutul.
Realizezi ca ne certam pe un băiat, da? Eu am o scuza, sunt fata, dar tu?
Gata, m-am suparat!
Nu-l schimb.
Baaa, iar am gresit categoria.
E am nevoie urgent de o placinta cu visine facuta in casa pentru ca mi-a facut pofta o bestie cu fata de fata. Da, nu-mi merge t-ul si nici alte litere. Adica lasa... Daca-mi zici de unde pot downloada o bucata mare si calda, iti fac cunostinta cu o femeie fantoma adevarata si ii poti face poze cate vrei. Gratis, numai ca o sa te bantuie o data pe saptamana sa ii dai de baut.
Nu era o întrebare triviala. Am grestit categoria. Apreciam si o poza da vad ca n-am cu cine.
RAU.
Ma ai pe mine
Da, mi s-a mai zis. Nu-s in stare sa fac nimic bun, daca m-as lua dupa unii. Apropo, tu erai bestia de care ziceam (cred ca am exagerat putin, dar nu-s sigur) si femeia aia chiar exista si e vecina cu bunicii mei din Romania (nu e chiar fantoma, dar arata cam ca una pentru ca bea toata ziua si cred ca si noaptea). Cand am vazut intrebarea asta nu stiu de ce m-am gandit la femeia aia si dupa aia la bunica si dupa aia la placinta cu visine pe care o face ea.
Intre 'trivia' si 'trivial' nu-i nicio legatura. Asta asa, ca o chestie.
Îmi trebuie doar una singura. De ce nu te lasa?
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: