Deci din cate stiu eu … acel gen de hartie igienica se zice … de fapt eu asa am auzit ca poate sa provoace cancer datorita parfumului din ea … documentativa si voi inainte de folosire …
dar nu-s sigura
Păi unii mănâncă hârtie igienică şi din moment ce nu s-a inventat hârtie igienică cu gust de pui merge şi aia florală...I mean, ţi-ar plăcea să mănânci hârtie normală?!
Şi mda. ştiu că n-are niciun sens ce am scris...
Pai,e parfumata ca sa pari ca nu te ai **** pe tine cand ai facut asta! Sa nu puta ca la asta:http://allaboutlife1.files.wordpress.com/2011/03/1_caca.jpg
Stii cand te stergi la cu.r iti mai intra si degetele, si miroase de aia sa inventat si hartia igienica cu 3 straturi si parfumata sa nu'ti puta mana a...
Mah...asta e o intrebare gen "de ce nu s-a inventat mancarea cu gust de soarece pentru pisici?".
Pentru acelasi motiv pentru care s-au inventat si tampoanele parfumate...de prosta ce e lumea
Niciodată nu m-am întrebat aşa ceva. Probabil e mai bine pentru partea corpului ce o foloseşte(funduleţ), să miroasă a briza de pe câmp, cred şi eoh. Altfel nu-mi explic. Sau, au făcut nişte teste şi au constatat că oamenii care se şterg cu hârtie parfumată trăiesc mai mult
Dar aia cu pene de ce există?
Te gâdilă?
Începi să râzi ca un debil pe budă?
Câte păsări au fost ucise pentru hârtiile alea?
O să mai scoată 4minute un videoclip nou?
O să reuşesc să deschid cartea de matematică?
Ce știu eu, poate-i făcută să-ți... miroasă fundu' a piersici, nu numai a rahat... (nu deăla de la magazin!)
Venerabilul întreabă: