| Kazimir a întrebat:

Am o curiozitate. De ce exista hartie igineica parfumata? adica cum te miroase lumea la fund si iti zice "ah ce miros floral"... sunt confuz

Răspuns Câştigător
| VecinaDeLa3 a răspuns:

Facuta pentru pupincuristi.winking

18 răspunsuri:
| Kissy123 a răspuns:

Deci din cate stiu eu … acel gen de hartie igienica se zice … de fapt eu asa am auzit ca poate sa provoace cancer datorita parfumului din ea … documentativa si voi inainte de folosire …

dar nu-s sigurahee hee

| Addadela a răspuns:

laughinglaughingda nici eu nu inteleg dar ma rog sa pacaleasca lumea...

| αηηα a răspuns:

Păi unii mănâncă hârtie igienică şi din moment ce nu s-a inventat hârtie igienică cu gust de pui merge şi aia florală...I mean, ţi-ar plăcea să mănânci hârtie normală?!

Şi mda. ştiu că n-are niciun sens ce am scris...

| MetalRocker a răspuns:

Pai,e parfumata ca sa pari ca nu te ai **** pe tine cand ai facut asta! Sa nu puta ca la asta:http://allaboutlife1.files.wordpress.com/2011/03/1_caca.jpg

Răspuns utilizator avertizat
| Criiiiiiiis a răspuns:

Stii cand te stergi la cu.r iti mai intra si degetele, si miroase de aia sa inventat si hartia igienica cu 3 straturi si parfumata sa nu'ti puta mana a...

| Bya132 a răspuns:

Da. Am avut o hârtie igienică cu miros de piersici straight face

| JustMetallica a răspuns:

Mah...asta e o intrebare gen "de ce nu s-a inventat mancarea cu gust de soarece pentru pisici?".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca,poate sa zica "ah, ce miros fructat".

| Loveis4free a răspuns:

Pentru acelasi motiv pentru care s-au inventat si tampoanele parfumate...de prosta ce e lumea

| PiluLă a răspuns:

Pa post de lubrifiant cand faci sex

| Digital112 a răspuns:

Pai cand faci oral... trebuie sa mirosi frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vroiam sa zic "daca vrei"

| Radioactive a răspuns:

laughing Niciodată nu m-am întrebat aşa ceva. Probabil e mai bine pentru partea corpului ce o foloseşte(funduleţ), să miroasă a briza de pe câmp, cred şi eoh. Altfel nu-mi explic. Sau, au făcut nişte teste şi au constatat că oamenii care se şterg cu hârtie parfumată trăiesc mai multbatting eyelashes

| Shift a răspuns:

Dar aia cu pene de ce există?
Te gâdilă?
Începi să râzi ca un debil pe budă?
Câte păsări au fost ucise pentru hârtiile alea?
O să mai scoată 4minute un videoclip nou?
O să reuşesc să deschid cartea de matematică?

| AndutzaAndu a răspuns:

rolling on the floor
Ce știu eu, poate-i făcută să-ți... miroasă fundu' a piersici, nu numai a rahat... (nu deăla de la magazin!)

| Bya132 a răspuns:

Băă, vorbesc serios! Chiar am avut o hârtie igienică cu miros de piersici straight face

| Dolores09 a răspuns:

laughing tu ai cam multe curiozitati rolling on the floor)