! Nu suntem surori, nu suntem nici gemene, foarte interesant ca ai sesizat ca semanam.In viata reala, lumea e convinsa ca suntem surori, de multe ori chiar gemene. Cum m-ar putea cuceri un baiat? E un proces greu, si lung. N-as recomanda nimanui sa se aventureze!
Are dreptate Robert chiar semanati.Si sunteti frumoase amandoua.Robert daca vrei sa le agati dati silinta.
Da, asa este, lumea crede ca suntem cel putin surori, dar noi suntem doar prietene, culmea e ca ne stim de mici dar niciodata nu am stiut ca semanam
Baiatul pentru mine ar trebui sa fie calm, plin de umor dar sa stie sa fie serios, responsabil cand este cazul si sa ma iubeasca cu orice fita in cap cam asa cum este prietenul meu
Anna, eileen, spuneti-i lui robert ca v-ati indragostit de el, sa-i priasca si lui anglia.cred ca a facut poteca la baie de cand se tot uita la voi.
Pai si de ce nu te bagi sa le cuceresti pe amandoua mai sunt si prietene pe deasupra...si sti ca prietenele impart intre ele orice.
Daca tot ai facut publica dilema ta, incerc eu sa te ajut.ca doar de'asta suntem aici, ca o familie.
stii tu. fetelor le place cand un baiat nu insista pana cade in penibil.si le mai place misterul.acum iti spun eu, concret:du'te tu la polu' nord si prefa'te ca ai disparut.iti garantez ca isi vor parasi iubitii pentru a pleca in cautarea ta!
si daca gresesc, nu'i nimic, te poti intoarce si iti poti alege alte fete de aici, asa.ca acum.cate 2 de'o data.ca doar suntem aici sa ne cuplam.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: