| PrajituricaCuBomboneleColorate a întrebat:

Am o ditta-mai problemasad
prietena mea, care este in clasa a4-a, e nervanra rau, si proasta, si fitoasa, si diva si tot ce se poate mai enervant in lumea asta!
cand vine pe la mine, vrea sa asculte muzica la casti si cand o intreb ce muzica vrea, ea:"o vreau pe aia, cu baiatul ala frumos, blond"
si eu o intreb:"gaystin biberon?!"iar ea:"da!big grin"
iar eu sunt fortata sa eu pun ca dupa aia incepe o cearta, si cand incepe muzica ea, numai:"baby! baby! baby! ooooohhhhhhhh! baby! baby! baby! noooo!"
si cand o aud imi pare rau si pentru ea, ca ii place de gay-ul ala, si imi pare rau si de mine ca trebuie sa o aud cum cantasadsadsad, canta oribilsad

16 răspunsuri:
| Șâret a răspuns:

Stai să înțeleg...tu ai GG pe telefon?

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Hai ca iau in serios intrebarea,chiar daca suntem LA T/A! Pai daca e proasta,enervanta, fitoasa si diva PLUS asculta you-know-who de ce mai esti prietena cu ea? Spune-i ca nu mai vrei sa fiti prietene (poti sa enumeri si motivele) si gata, termini cu nervii si prostiile ei.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Mda trist. ca cineva sa vina la tine si sa asculte biberon! Data viitoare tragei un facalet peste ochi! Poate ii trece febra biberon!

| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

raised eyebrows puneti picaturi in urechi ca nu vezi bine raised eyebrows suntem la celebrul T/A unde nimeni nu i-a in serios NIMIC...asa ca muta-ti popoul la Adolescentiwinking

| Mişaaa a răspuns:

Deci,să înteleg că eşti în clasa a4a? raised eyebrows

| AliceInMordor a răspuns:

Ia un furazolidon

| ISaidHelloToMe a răspuns:

Aha...
@LumeaÎnTreiDe Adevar graiesti...

| PrajituricaCuBomboneleColorate explică:

Pai eu ii dau pe calculator sa asculte:-l
adica pe youtube, ca nu vreau sa mi-a descarc pe calcu'

| PrajituricaCuBomboneleColorate explică:

Nu-uu!
eu vin cl a6-abig grin

| Miky03 a răspuns:

Dai in cap si gata

| RockLegend a răspuns:

Spune-i in fata: esti proasta si fitoasa, nu mai suntem prietene, si dam castile inapoi!

| Lace a răspuns:

Mi se rupee \m/.

| Lime a răspuns:

Simplu: sterge melodia

| TheFeeye a răspuns:

Daca tie nu iti place de ala, de ce o lasi pe aia sa asculte?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi ce propui?

| Ishq333 a răspuns:

Daca mai vine la tine si vrea sa ii pui muzica pe calculator,spune-i ca nu iti merge calculatorul sau daca nu vrei asa, ii pui melodia si cand incepe sa cante, ii spui ca daca mai canta opresti calculatorul si daca nu te asculta opresti muzica si incepi sa opresti calc(adica dai doar pe start fara sa il inchizi) si daca tot nu vrea sa taca il inchizi de tot.big grin