Da asa din intamplare nu am mintit chiar am grupa sanguina 01 rh negativ practic sunt reptilian ps: mai fac glume cu mama ca are ochi asa verzi inchis parca ar fi de reptilian )
Chiar am grupa asta de sange
Trecand de faptul ca nu ne-ai scris in limba materna, sau poate ca da, nu stiu de unde provi. S-au scris carti despre cum fac extraterestrii sex cu pamanteni si apar niste hibrizi. Poate esti unul dintre ei.
Sunt un nefilin in carne si oase si cateva pene de la aripi metaforic vorbind
Hi("space")men!
Febletea mea
Ceau
Habar nu stiu cum dar e amuzant. Chiar daca nu beau Red Bull, esti cel mai tare energizant!
"habar nu stiu"
Te fac cumva sa te pierzi in cuvinte?
Daca era vorba despre tine si ma concentram asupra ta, tu ce crezi?
Si... daca acest lucru a fost observabil, inseamna ca ai avut un interes oarecare nu doar pentru cuvinte, cat si pentru cel ce le-a emis ^^
Eu nu neg
Simt nevoia sa te oxidez.
Si totusi nici nu am afirmat
*stai deci acum am gasit o replica buna*
Dar aurul nu se oxideaza
Atunci inseamna ca nu suntem reactivi. Nasol... Pe o scara de la 666 la caroten, cati antioxidanti ai in gambe?
Stiu ca e nasol, dar ma depunctezi pentru asta? Si pentru faptul ca n-o sa-ti raspund la intrebarea cu oxidantii?
Nu... Apropo, asa esti matinala mereu?
Nu chiar. De obicei ma trezesc pe la 6:30 si mai stau in pat
Bun, raspunsul asta nu e amuzant. Ar trebui sa ma ingrijorez?
Te ingrijoreaza sanatatea hazului meu?
Nu sunt sigura ce ar trebui sa raspund...
O sa zic da
Vezi cum ai dovedit acum, fara doar si poate, ca esti baiat? Ce dragut... hug hug!
Da
Ba nu
Stai ce nu sunt baiat nu ma mai imbratisa
Interesante pozele de pe tumblr.
Bine te urasc nu trebuia sa faci asta in regula? Mersi
Ura este mijlocul cel mai sigur de a spune intr-o maniera concreta "te iubesc".
Si atunci iubirea ce e?
Merg sa mananc, sa nu dispari
Iubirea e ca... mancarea. De ea vei depinde in cea mai mare parte din timp. Sa ai pofta!
Niciodata sa nu compari iubirea cu mancarea. Fars iubire rezisti mai mult decat fara mancare
Ti-am spus sa nu dispari...
Nu am disparut, insa eram atent la faptul ca-mi exploatezi raspunsurile de acum 2 ani
Aici...clar ai dreptate.
Si nu e in regula?
E minunat, sa-mi zici daca vii la fifty Shades.
Ah, filmul ala. Cate am auzit despre el...
Ba da chiar vorbesc serios chiar am grupa asta de sange
Specialul tău e atât de mare ca se scrie cu u in loc de e. "spucial... Hai ca-mi place"
asta o fost o eroare de scriere 0
Da, ești reptilă și eu voi cucerii lumea înaintea ta, știu asta pentru că s-a întâmplat chiar ieri.
Permite-mi să-ți povestesc!
Deci mă plimbam pe ciripa casei unei flori galbene și iperurșul de paște a murit în baloane, asta s-a dotorat din cauza exploziei cafelei din reactorul ăla nuclear din mușuroiul ăla de furnici.
Apoi m-a cunoscut un zeu și m-am șters la nas cu rochia ta și cepele căzuseră peste cada de baie.
Apoi bicicleta a mers pe mine și pentru că am fost suflat împreună cu o păpădie de cineva am murit și am cucerit lumea.
Cumva imi scrii mesaje dintru film sf in care toate este posibil si fara logica
ps:ironic vorbind limbu roman
) da cum de ai ajuns la concluzia asta exhaustiva
Anonimeeeuser întreabă:
brokxy întreabă:
Julyly2089 întreabă: