Credeam ca numai eu ma trezesc cu astea de pe aici! Raspunsul asta chiar m-a distrat bine. Pot incepe ziua acum.
De calitate ai auzit? si bou-i mare, dar nu-i taur.
Făceam referire la faptul că 1 vot = 1 punct, 1 răspuns primul la o întrebare = 50 puncte, de aici și clasamentul.
Și o fundă, asemeni, valorează 1000p în topul ăla.
Da, nepoate: fara muste nu exista vata. Dar musca nu-i tot una cu albina, iar mancarea lor difera.
In savana sunt si elefanti si scarabei; si muste si albine. Viata nu poate exista fara nici unul dintre ei.
Vezi, de asta intru eu rar (si am de gand sa intru si mai rar), ca sa nu gresesc aritmetica!
Nici eu nu intru prea des; dar... plictiseala, ori copii atomici de pe TPU ma amuza copios.
Pe mine m-a trezit catelusul; a sarit pe mine, iar acum impatim o felie de pepene rosu. un micut amstaf de peste 40 Kg.
Micutul!
Nu ma pricep la rase. Dar o cunostinta de a mea are "un batranel" care, daca se ridica in doua labe, e mai inalt decat mine. Si daca ma vede rar, se ridica sa ma pupe. Lumea pe strada se sperie cand il vede asa.
Credeam ca numai eu ma trezesc cu astea de pe aici! Raspunsul asta chiar m-a distrat bine. Pot incepe ziua acum.
Bafta deasa si mult succes sa ai, nu doar pe TPU!
"Bafta deasa si mult succes sa ai, nu doar pe TPU!",
Cea ce iti doresc si tie!
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: