| tpurotpuro a întrebat:

Am o problema:trebuie sa imi fac temele pentru vacanta(foarte multe)dar nu pot sa ma concentrez.Eu ma tot gandesc sa le fac acum ca sa mai am timp liber, dar acum zic:lasa, ce dumnezeu, mai e timp pana la scoala! Mai e o saptamana si o zi iar in ultimele 2-3 zile nu vreau sa ma stresez :"Aoleeeeu, cate teme mai am! Nu am timp, nu am timp!", ca sa incep scoala deja obosita. Ce pot sa fac?crying

Răspuns Câştigător
| kiky278 a răspuns:

Pai ...cand te apuci de teme gandeste-te la chestia asta ca mai e o saptamana si dupa te veidstresa. Daca nu merge...fie ca iti convine sau nu apuca-te de ele!

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Frate eu uite asa scap! merg la profa si ii zic
doamna profesoara ...imi pare rau dar nu am putu sa imi fac tema
de ce?
am avut o tragedie in familie aseara!
ce tragedie?
... mi-a picat netu sad

| ruxi a răspuns:

Sunt sigura ca no sa vrea foarte multe in prima zi de scoalawinking da fa mai putine si dk te intreaba dc nu ti-ai facut toate temele ii zici ca ai fost plecatalaughingoh go on[gasesti tu o scuzawinking]
e normal ca in vacanta de iarna sa nu ai chef sa faci teme mama mi-a zis sa le fac p 2 ianuarielaughing[eu nu am asa multe]happy

| tpurotpuro explică:

Sunt in clasa a patra, mi-a dat doamna o gramadaaaaaa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa o fata de catelus si arata-i un sfert din tema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma eu pot sa spun ca imi fac temele la meterii in afara de mate o urasssssc e cea mai urata materie din lumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cea mai greea si urataaaaaaaaaaaa no suport mai bine fac ore pana la ora patru da fara mate