Apache
| Apache a întrebat:

Am observat o chestie in utlimul timp...
A aparut un tip nou michel telo, si din cativa useri care spuneau ca il urasc ...acum s-a transformat intr-o moda, cam asa s-a intamplat si cu bieber de alftfel...
Si asta ma duce la intrebarea ...cati dintre voi chiar urati melodiile astea, si cati dintre voi spuneti asa doar ca sa fiti acceptati de cei din jur?
Eu recunosc...nu ma enerveaza melodiile astea, cat ma enerveaza cei care le asculta pe langa mine!
Dar am vazut pe siteul asta useri care isi puneau anumite melodii la playlist, si cand ii vedeam la categoria muzica, injurau melodiile alea ca dracu.
Nu stiu ce spuneti voi, dar mi se pare mai demn de mila sa spui ca urasti niste melodii doar ca sa fi in ton cu ceilalti, decat sa iubesti acele melodii
Pe bune. daca nici macar pe net, aici unde esti anonim nu pot sa spui ce gandesti sincer atunci in realitate cum sunt frate?
Si logic.aici nu zic de toti, cam de 20-30 % din useri
Si ca sa mai scurtez...La o intrebare pe care am vazut-o aici legata de tipul asta michel telo, cam toti il injurau de mama focului, dar cand te uitai la playlistul lor unii chiar adaugasera melodia aia!
SI nu stiu ce ziceti voi. dar asta chiar mi se pare demn de mila
mai degraba spui din prima ca asculti inna, decat sa spui ca asculti metallica, si cand esti singur sa o rupi pe alexandra stan.
Voi ce ziceti? poate m-am tampit eu la cap

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
12 răspunsuri:
| ɔɐıɔ a răspuns:

Si acum toti vor zice ce ai zis tu.

| AlinaaAli a răspuns:

Ai perfecta dreptate!
era odata o intrebare in legatura cu michel telo,m-am abtinut si nu am zis nimic catre cei care au raspuns pentru ca imi sareau toti in cap,am zis doar ca nu i-ar putea face nimic pentru ca e prea mandru de melodia lui!
mai sunt destui care spun ca nu asculta manele,doar de dragul de a fi in ton cu ceilalti si de a lua un vot sau o fundita si ei de fapt baga pe Salam si pe Guta la greu!
Mie sincer,mi-a placut piesa si cand a aparut chiar o ascultam destul de des,acum parca nu mai e chiar asa!
Insa, de ce sa nu il injure fiecare daca se gaseste unu' mai destept sa spuna ca nu il suporta? si poate ca si acela a ascultat piesa pana a invatat-o pe derost!
Asta este, fiecare cu conceptiile lui!

| Nuvăsufăr a răspuns:

Dacă ipocrizia nu doare...

| MyObsessionStaPeContulAstaOLuna a răspuns:

Dacă te uiţi în playlist-ul meu ai să vezi pedobear song,me gusta song,trollface song,forever alone song,peanut butter jelly time.
Dar nu se pot vedea toate melodiile şi acum am altele.
Măi,sincer,eu chiar urăsc melodia aia,şi chiar am motive.
Nu îmi place deloc 'linia melodică', versurile de 'gay', nu transmite nimic.Adică transmite ceva dar un căcat.Ai se eu te pego înseamnă if i catch u,deci nu e ceva 'strălucit'. Toate fetele de la miune din clasă o ascultă,sunt pionul negru din clasă fiindcă sunt singura 'satanistă care ascultă roachări nebuni la cap'.Eu am înţeles,fiecare cu gustul lui dar deja devine prea enervant, colegii mei mi-au găsit punctul care mă enervează, muzica comercială. Dacă te uiţi la top 50 daily vezi numai melodia aia sau rahatul ăla de nane.Şi nu te-ai tâmpit la cap,chiar unii se dau în ton cu moda că ei nu ascultă justin bieber sau alte căcaturi ca să nu fie izgoniţi,jet-uiţi[doar ciac] înjuraţi,ei vor doar un loc 'printre ăştia şmecheri'.Ăia cred că userii vechi care se iau de ceva e sfânt, sacru, care trebuie admis şi copiat de toată lumea.cum ziceam, ei vor doar să fie printre ăia 'smecheri'.

| Autumnfeelings a răspuns:

Eu le-am melodiile pe telefon doar sa nu zica aia din clasa ca nu am melodii faine pe tel.Ascut melodia din an in paste.l-a inceput mai mult, dar acum ii de decor.

| Zmeura a răspuns:

Sincer. eu ascult k-pop decithinking nu am nici o treaba cu nimenithinking

| hideaway a răspuns:

Sinceră să fiu, majoritatea din ce ascult eu sunt lente. Repet MAJORITATEA. Deci n-am nici o treabă cu Michael Telo. Şi cum a spus şi
"MyObsessionStaPeContulAstaOLuna", melodia aia nu transmite nimic...

| Nolkyz a răspuns:

Pe mine nu ma enerveaza tipul. E artist, isi face treaba. E ingrijorator, insa, ca dintr-o melodie seaca s-a facut un hit. Si sunt atatia artisti care chiar merita o asemenea promovare. Dar ce sa ceri... Atata timp cat majoritatea populatiei e secata de orice picatura de discernamant, inteligenta etc etc, mi se pare cam imposibil sa se promoveze altceva. Si mai e ceva... Majoritatatea oamenilor duc lipsa de acel ceva care ii defineste ca indivizi, de unde si instinctul de turma si imposibilitatea de a aduce ceva nou si original.

| AspirinaVesela a răspuns:

Sti fiecare cu propiile gusturi se pare ca macar virtual acesti se pot da altcineva pentru putin timp. nu este rau a fi diferit daca iti plac ex: inna si michel telo nu inseamna ca esti un retardat doar pentru ca s-a dus moda.

Întrebări similare