In primul rand, nu te panica: cu totii am omorat cel putin 12313 muste
Acum, imbalsameaz-o (bag-o in parfumul mamei/tatalui/surorii/fratelui) pana maine dimineata:d Apoi, rupe haina preferata a unuia din cei enumerati mai sus, infasoar-o ca pe o mumie -sa i se vada ochii- si bag-o in wc. Acum trace apa:d
Odihnească-se în pace! Şi-a terminat datoriile de muscă pe pământ!
Amin! *pleacă lent spre întunecata budă*
Băi deci tot tu l-ai omorât pe Lache?! (ţânţarul meu cel mai tânăr... şeful haitei)
Ştii cât m-a costat să-i fac înmormântarea?
Sa o bagi in borcanul cu miere o sa fie mai dulce :->
serios acum de ce ai omorat-o?
Ce ai facuuuuutt?
Criminalulee! [Bine a zis Kazi]
Din feticire musca mea este chiar aici... se joaca la calculator.
Ai grija sa nu intri in cercul de suspecti ai politiei...curata bine arma crimei si comporta-te de parca nimic nu s-ar fi intamplat
Poti sa o ingropi chiar asaintr-o cutie de chibrituri goala ii faci sicriul.O curce poti sa ii faci din hartie.Ingroap-o in pamant si las-o acolo.Eu asa am facut
Biencutza, m-am spalat pe maini! sa va fie clar cu nu primiti pomana! eu criminal calic! eu nu da pomana!
Sa i se ierte pacatele! I s-a terminat datoria de musca pe pamant. Daca vrei sa o pastrezi, pune-o la murat sau fa-i o simpla ceremonie de ramas bun. Promit sa vin la priveghi! Fa-i un sicriu dintr-o cutie de chibrite si ingroap-o ... sau pur si simplu arunc-o in buda! Dar ai grija sa-i chemi toate rudele, ca sa-si ia ramas bun de la ea M-ai facut sa plang .NU uita, pune-i un nume ca daca tot faci pe preotu sa sune mai fain nu sa ajungi sa spui :,, ne luam ramas bun de la o musca! " fundita?
Ha ha ce amuzant, fai si o cruce din bete de chibrit sa se odihneasca in pace. Eu m-am mutat la tara cam de 8 luni si a cazut o pasarica din cuib si am salvat-o si acum tot o vad zburand in curte si sta pe o crenguta si se uita la mine.
Julyly2089 întreabă: