Nu esti cumva baiat? Si daca esti, de ce dracu iti iei "totosei frumosi care chitaie"? Ia-ti din-aia cu eleroane de la Ferrari care fac "vruuuum vruuuuum".
Bizarre sunt un fel de ciorapei mai grosi.sau ca sa fiu mai exact, sunt un fel de papucei cu blanutza ...totosei-shoshoni probabil nici de regionalismul asta nu stii...se umbla cu ei prin casa
Lasa mai "fatuca", apare el fat frumos si pentru tine
copilutzele din ziua de azi, cat sufera ele din dragoste(not).
faina parodia
:o dar nu ai tricou? esti tatelele goaleeeeee? Sfatul meu este sa te imbraci. Asa e frumos! Oooof!
Deci pana la urma esti baiat sau fata explica k dj raspunsurile pe care le-am citit m-au zapacit de tot?
Mie mi se pare ca esti simpatica cu ''totosei care chitaie''...si nu...nu sunt baiat...sunt ata...si nu...nu sunt pe invers... da' mi se pare k esti foarte simpatica...si ''harciog'' chiar e rautacios... poate nu'i place stilul tau.sau ii place deja de o fata.incearca sa'l abordezi...deveniti prieteni.si daca ar fi sa fie ceva intre voi...va fi...nu poti zice ca iubesti o persoana pana nu o cunosti.fiti prieteni mai intai.si daca sunteti deja si el nu'ti ''raspunde'' sentimentelor.incearca sa'l uiti... e cel mai bine asa.
DaciaRomania întreabă: