anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am parul scurt pana la umeri. fustita scurta, si totosei frumosi care chitaie. ce spuneti de ce nu vrea sa fie cu mine? sufar mult help me plisssss ca sunt putin peltica.

Răspuns Câştigător
| DMV a răspuns:

Nu esti cumva baiat? Si daca esti, de ce dracu iti iei "totosei frumosi care chitaie"? Ia-ti din-aia cu eleroane de la Ferrari care fac "vruuuum vruuuuum".

18 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Bizarre sunt un fel de ciorapei mai grosi.sau ca sa fiu mai exact, sunt un fel de papucei cu blanutza ...totosei-shoshoni happy probabil nici de regionalismul asta nu stii...se umbla cu ei prin casa happy

cami
| cami a răspuns:

Pt ca-ti lipsesc chiloteii aia care au in fata " SEX CITY" de-aia tongue

lolita
| lolita a răspuns:

Daca iti faceai doua codite si te imbracai de scolarita sigur te vroia rolling on the floor

| CrucifiedCountess a răspuns:

Hai ca te iau eu. vlei?

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Ssi ce daca essti peltica?rolling on the floor))

| hashe86 a răspuns:

Lasa mai "fatuca", apare el fat frumos si pentru tinewinking
copilutzele din ziua de azi, cat sufera ele din dragoste(not).
faina parodiahee hee

| buburuzAndreea a răspuns:

:o dar nu ai tricou? esti tatelele goaleeeeee? Sfatul meu este sa te imbraci. Asa e frumos! Oooof!

| Mya a răspuns:

rolling on the floor ok!

esti ironic...si chiar devii rautacios! tongue

| dyav0litza a răspuns:

Deci pana la urma esti baiat sau fata explica k dj raspunsurile pe care le-am citit m-au zapacit de tot?

| ellai a răspuns:

Poate nu esti destul de matura pentru el.

| Biggiesan a răspuns:

E caterinca! E o ironie la adresa adolescentelor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O descriere mai frumoasa nu puteai facerolling on the floor?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce's aia totosei? straight face
Tot aud in ultima vreme de ei si habar nu am ce sunt... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aminadab daca ai ramas tot la fel de cum te stiam eu apoi fuge saraca, pardon, saracul de rupe...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mersi Flav... de shoshoni am auzit totusi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aminadab, ti-am spus ca imi plac barbatii? mai ales cei cu totosei? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca glumesty"P

| Sounds.of.Music a răspuns:

Mie mi se pare ca esti simpatica cu ''totosei care chitaie''...si nu...nu sunt baiat...sunt ata...si nu...nu sunt pe invers... da' mi se pare k esti foarte simpatica...si ''harciog'' chiar e rautacios... poate nu'i place stilul tau.sau ii place deja de o fata.incearca sa'l abordezi...deveniti prieteni.si daca ar fi sa fie ceva intre voi...va fi...nu poti zice ca iubesti o persoana pana nu o cunosti.fiti prieteni mai intai.si daca sunteti deja si el nu'ti ''raspunde'' sentimentelor.incearca sa'l uiti... e cel mai bine asa.