Asa de bine am ras de acest raspuns caci si cand m-am pus la somn eu inca rideam bine de ce am intrebat si ce mi-ai raspuns. (explicatie de ce am dat funda la restul utilizatorilor).Si asta era scopul ceva sa ma faca sa rid.(Suntem la trivia amuzante.)
Multumesc! pana la urma am gasit-o.Era in buzunarul vestei mele de la servici.Nu obisnuiesc sa pun acolo de aceea nici prin gind nu mi-a trecut ca poate fi acolo.
Uneori facem lucrurile mecanic și nu ne aducem aminte când dorim. Bine că ai găsit-o într-un final.
Pei eu stiu? Fa traseul in minte de cand o aveai si pana cand ai pierdut-o, pe unde ai fost, pe drumul ala trebuie sa fie, nu in alte locuri, pe drumul ala inclusiv locul plecarii si locul sosirii.
Am pus intrebarea la categoria trivia amuzante credeam ca facem haz de necaz si se spun poante ca de gasit bineinteles ca nu putem gasi prin raspunsuri
Aaaa, am inteles.
Buna seara, încearcă sa refaci în minte traseul de dinainte de a pierde cheia, poate așa îti vei da seama cum ai pierdut-o...Sau poate ai pus-o undeva în vreun sertar, buzunar, geanta...O sa o găsești cu putina răbdare?
Am refacut traseul.Sau am uitat in usa si cineva a scos-o de acolo, sau din greseala am pus in punga de gunoi ce am dus jos, sau mi-a picat linga scaun in vestiar la servici.Maine verific la servici, daca nu va fi ramin primele doua variante.
adriano223 întreabă:
Dima_Robert_1989 întreabă:
DrunkenIrish întreabă:
Julyly2089 întreabă: