PAI mausul tau e chiar soricelul lui Mihai .Trasformat.Hai ca te-am scos!
S-ar putea sa stai in parnaie vreo 5 ani. Vorbesc foarte serios. Cu soricelul lui Mihai Petre nu e de glumit! -
Stiuuuuuuuuu; in frigider la tine... mananca cascavalul pentru cina; vezi ca ai ramas flamand.
Opsss... Soarecele ala a intrat la mine in baie exact atunci cand imi spalam catelul... M-am speriat deoarece cutzul meu vroia sa sara pe soarece asa ca am luat pistolul si am ucis soarecele.
P.S. Nu se supara Mihai Petre, am vorbit cu el si i-am zis ca daca se supara o chem pe concurenta cu care a dansat si care l-a pupat ca sa-l consoleze. A zis ca nu se supara ca i-ai pierdut soarecele, asa ca nu iti face griji
Şi intră şi iese şi intră şi iese până se duce la culcare.
Daca furam sobolanul lui Pavel cati ani stateam la parnaie?
Mersi, dar soarecele era femela, si a fatat 6 pui pe care ii ingrijesc pentru a o putea speria pe vecina mea de deasupra
Ce frumosss. Nu prea ma incanta, dar daca vrei sa-ti sperii vecina de ce nu incerci cu pistolul? Ai grije sa nu vina soarecii aia la mine ca vor sfarsi ca mama lor. Ai grije ca soarecii sa nu-ti manance cainele.
Sunt prieteni buni, tocmai au baut ceaiul englezesc de 1000 de minute, iar acum servesc o cina frantuzeasca facuta din 2 boabe de mazare si 0, 5 grame branza, ca sa nu se ingrase.
Bietii de ei, i-ai trecut pe cura de slabire! Hmmm ai grije sa nu slabeasca pana la os ca daca ii vad in fata mea cred ca ii impusc fara sa ma gandesc.
P.S. ce naiba au de vin la mine? ooo le-ai pus si zgarda, frumos. Vezi ca veni unul la mine in camera asa ca ti-l trimit prin curier.
Nu eu i-am pus la cura de slabire, atata pot ei sa manance , pot sa il omor pe curier?
Curierul e al tau Vezi ca vreau sa aiba o moarte lenta si dureroasa, sa nu ma dezamagesti.
Cheamă-i pi Mărioara şâ pi Ion Ion şei mai faini să ti ajutie să.l caţi pă Năbunatec. O fi in găurica lu Tanti Noua Partieniera a lu domnu Mihai.
Daca il ating cu o bara din wolfram incins la 3000 de grade, o sa tipe asa de tare incat spiritele celor din sectorul 7 o sa se razbune pe mine.
Merci. Ia stai ce naiba e ala? Wow ala ii scheletul matzei vecinei mele pe care am omorat-o, nici moarta nu-mi da pace. Ops, greseala mea, se pare ca cineva are cu un soarece mai putin.
Aia transpirata, o sa o omor oleaca pi nebuna aia, ca o fost fortiii transereata, aia nu era citava la cap baaaa....ca lo pupat.
Lasa naiba spiritele Alea is moarte, in plus ti-am angajat un inger bodyguard ca al meu. Nu iti face griji, e unul din cei mai buni ingeri ucigasi, chiar eu l-am antrenat. Si curierul poti sa il arunci si de la 6000 metri din avion ca nu ma supar.
Mersi, ingerul asta a venit odata cu noul meu xbox 360 pe care mi lo adus mama baaa...ce imi place sa ma dau mare, e alb + 6 jocuri, si ma joc cu ingeru baaa.
Da' şe jientelman o fost şî domnu' Mihai, cu câtă scărba so ferit die pupicurile lu' madam transpiraşie. Puuuuuu şeo fost acolo...
Da nu ai văzt ce o belit ocii aia can lo pupaşit olecuţă, in gandu lui, liliiii... mămuco şi aş vrea eu să imi pupe şorişelu... âââââ
şie şorişel nebunatec ai domne Mihai uiuiui. Cred că so strecurat în buzunăraşu(era sa zic găurica, pu! Bata-mă Dumniezău să mă bată) lu madam cînd dansau.
IonutantiBieber întreabă:
Julyly2089 întreabă: