E foarte normal sa fie asa, atata timp cat Romania nu a aderat la moneda unica. Crede-ma nu e nici o diferenta daca ai euro sau monede congoleze, tot nu circula in Romania.
Pai e vorba de chestii total diferite, de ce sa le confundam? Una e moneda, alta e libera trecere a frontierei.
Am fost in insula Samos cu cateva luni inainte ca Grecia sa adere la moneda Euro. De fapt cu o luna si jumatate. Intr-un unul din orasele era o singura casa de schimb valutar care avea afisat mare Concediu. Era sambata dupa-amiaza si bancile erau inchise. Aveam euro multi si nici o drahma. Nimeni nu a vrut sa ne dea nici o Cola pe Euro. Noroc ca niste colegi din grup aveau ceva drahme, ca ramaneam acolo ca nu aveam nici de bilet de microbuz. Deci se mai intampla si prin alte parti, nu numai in Romania. Si tine cont ca grecii urmau sa adere in mod cert peste 6 saptamani la euro. Despre Romania nici nu se stie sigur cand va adera la moneda unica.
Pai daca nu ai trecut si pe la mine, eu iti schimbam
Oricum, am patit si eu la unguri, am ramas fara motorina si nu au vrut sa imi accepte euro. Ciudat, chiar imi pusesem fusta scurta pentru ca sa imi schimbe. Poate daca erai tu in situatia mea si eu in situatia ta, ne era mai simplu
Romania nu a trecut la moneda Uniunii Europene inca. Parca din 2012 se va face trecerea. Asa ca pana atunci mai tebuie sa ai putina rabdare.
Georgianaax întreabă:
Julyly2089 întreabă: