anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am postat o intrebare dimineata si mi-a fost refuzata ca avind caracter irelevant cu toate ca era la trivia.Eu as fi de acord ca intrebarile astea sa fie sterse de tot si nu sa troneze in negru ca un doliu pe linga celelante in culoarea albastra.Nu de alta dar de cite ori o vede sotia se tavaleste pe jos de ris. Pai cine credeti voi ca sint eu in fata mea?

6 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Eu am pus o intrebare foarte usoara pentru toata lumea si nu avea nici un caracter irelevant sau continut obscen, ci doar invitam si eu pe altii la un vin rosulaughing

| Roby67 a răspuns:

@ursulika, te roog mai pune intrebarea inca o data ca iti raspund eu primul happy

| Sოﺁℓε a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat si nu avea caracter irelevant ori nu vad la ce categori este pusa ori nu ai respectat uh ceva

| Ea12345 a răspuns:

Dupa cum am vazut, o intrebare e respinsa daca e raportata de o persoana cu peste 100 de raspunsuri.thinking

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Ideea e că la moderare nu îţi apare la ce categorie e pusă întrebarea. Aşa că se mai pot întâmpla şi chestii de genul şi să'ţi fie refuzată.

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Nu stiu.si mie mi s-a intamplat. zice acolo cand pui intrebarea, nu punteti intrebari de genul:cand o sa ma casatoresc cu X? si eu am pus a cui e ziua pe zece aprilie.si mi-a fost refuzata la fel ca tine.