Pai, nu cei care stiu ar trebui sa-ti raspunda? Cei care nu stiu, ce sa-ti zica, ca nu stiu? De ce le-ai scris daca nu vrei raspunsuri?
Pai omul a fost asasinat pentru ca cineva tot trebuia sa apese pe ceva sa inchida caseta dupa ce s-a impuscat acel tip.
Pai greseala este ca daca era noapte, dupa 72 de ore ar fi fost tot noapte si nu avea cum sa rada soarele. Alta greseala nu prea gasesc
Se duce sa stranga frunzele?
Habar n-am
Se topise un om de zapada
Pai aveau toti insigne in piept cu numele
Era maica-sa.
Pe-asta o stiam parca. Era cu mai multi oameni si jucasera jocul ala cu care trage cel mai mic bat ramane aici si el l-a avut pe acela))
Nu stiu,, daduse peste alt vanator care a crezut ca el e animal si l-a omorat))
Nu stiu daca e ceva legat de fizica, pentru ca inca nu am facut asa ceva, dar cred ca bagi apa in eprubeta
Salut, raspunsurile erau:
1. a fost asasinat. daca omul de afaceri s-ar fi sinucis, detectivul ar fi trebuit mai intai sa deruleze caseta inapoi ca sa auda inregistrarea
2.doua greseli:
1) 72 de ore in plus fata de noaptea cand s-a asternut zapada înseamna tot noapte. deci, nu putea sa apara un soare arzator
2) daca te uiti in orice carte, brosura, etc. pagina 18 e pe stanga, pagina 19 pe dreapta, deci nu a intors fila, ci a citit pagina din dreapta
3. a fost la colindat de Halloween
4. Tipul sughita si barmanul l-a speriat cu pistolul ca sa-i treaca
5.om de zapada
dupa ce omul de zapada s-a topit, normal ca obiectele au ajuns pe pajiste, fara ca nimeni sa le fi pus acolo.
6. celelalte doua persoane erau femei
7.citea o carte pentru nevazatori
8. da, e posibil: chirurgul sef era mama fiului
9. s-a sinucis.Indiciul este betisorul din mana omului plus obiectele imprastiate la ceva distanta.
De fapt ce se intamplase? Se poate imagina un scenariu... Mai multi oameni calatoreau deasupra desertului intr-un balon si la un moment dat, din cauza ca nu mai aveau greutati de aruncat afara din balon si acesta incepuse sa coboare si riscau sa naufragieze toti in desert, au hotarat sa traga la sorti care din ei sa se sacrifice. Omul a tras batul scurt si a fost nevoit sa se arunce din balon.
10. avalansa
vanatorul se afla la munte, iarna
11.Trebuie sa toarne apa in eprubeta
La prima nu avea cine sa inchida casetofonul.
la a doua, pe langa faptul ca peste 72 de ore e noapte, cum Dumnezeu sa ninga in luna mai?
John putea sa fie oriunde. Nu a precizat ca a luat de acasa un sac gol.
Asta cu barul chiar nu o stiu
Probabil a fost un om de zapada. Cred.
Aveau numele scris pe insigna sau un act de identitate asupra lor
A aprins o lumanare.
Chirurgl este mama copilului
Uu'... m`ai aburit cu betisorul tau
Un alt animal care a venit din spate, sau vanatorul a tinut pusca invers
Pai ar putea prinde eprubeta cu ceva si sa o intoarca sa cada mingea sau sa bage apa in eprubeta.
Pa, pa
La intrebarea aia unde s-a luat curentul, Maria poate sa fie oarba si orbii "citesc" cu mainile
Prima-a fost omorat
a doua-peste 72 de ore va fi tot noapte deci nu are cum sa arda soarele
a treia-hallowen
a patra-era un cod secret intre om si barman
a5a-stia cine e amantul nevestesii
a6a-astepta sa vina lumina
a7a-mama copilului s`a recasatorit iar omul mort era tatal adoptiva iar doctorul cel biologic
a8a-pai vroia"senzatii tari"si din cauza caldurii a murit
a9a-glonutl lui l-a ucis
a10a-este lege lui arhimede din fizica... un corp scufundat in lichid este impins de jos in sus cu o forta numeric egala cu volumul lichidului dislocat de acel corp=>Forta Arhimedica=densitatea lichidului x (ori) volumul lichiduluiori x (ori)acceleratia gravitationala
Julyly2089 întreabă: