Exista acest user?
Si daca nu'ti zic, o sa imi hackeresti contul' cu puterile tale de cristian gog in calitate de hacker care este tu?
Auzi are ceva legatura numele meu cu Cristian Gog? Daca mie imi place un nume asta nu inseamna ca asta si fac, ca daca as fi facut asta as fi intrat la tine in cont si i-as fi injurat pe toti daca asta iti doresti. Dar nu nu sunt, imi pare rau pentru tine si persoana ta.
Intrebarea ta intrebatoare nu are un raspuns raspunzator prin care sa raspunda la intrebarea ta intrebatoare.Ai inteles?
Deci se pare ca termina cineva incepe altcineva, ma mir ca adminii banneaza foarte des. AAA si m-ai intreat daca am inteles? Sicer daca am pus eu intrebarea este evident ca eu am inteles primul caci nu se poate pune un raspuns concret, dar cei care stau pe site de nu stiu cati ani de zile sunt foarte sensibili la intrebatile care nu sunt adresate de persoanele, scuzati-ma, persoanele virtuale care stau toate ziua in calculator si nu fac decat sa raspunda unor intrebari ca boi. Ms anticipat.
Raspunsul meu este cat se poate de raspunzator raspunzatorului raspunsului raspunzator intrebarii tale intrebatoare prin care intrebarea intrebatoare sa fie cat mai intrebatoare.It makes no sense, right?
Yes I know @AgrafioaraPentruPar si @Cristianne daca u vrei sa dai astfel de raspunsuri mai bine te duceai pe totipentrucriticism.ro, caci se vede ca te cam bagi unde nu-ti fierbe oala si inca o data pentru @AgrafioaraPentruPar aceasta a fost si ideea, daca nu intelegi gluma nu mai dati astfel de raspunsuri contradictorii pe care numai copii mici le da. Multmesc anticipat
@AgrafioaraPentruPar Imi pare rau Dl amuzament, se pare ca nu stiam cu cine vorbeam, te crezi foarte inteligent nu-i asa?
Da.ma cred....vii pe aici de cateva zile si te dai mare.Ma enerveaza.
Hmm. Daca ma dadeam mare ziceam de la inceput, dar se pare ca vine pe aici de 2 sau 3 zile deci am mai fost pe site asta nu inseamna ca ma dau mare. Cel putin fata de tine nu, care dupa ce cu atate aere mai ai si tupeu. Parerea mea, parerea prietenilor nu se schimba. Ms anticipat
Imi pare rau pentru voi daca va scarbeste avatarul meu sau sunt plictisitor, desgiur! voi sunteti cei mai buni si cei mai importanti. Imi pare rau pentru parerea voastra. Oricum sterg intrebarea caci stiam ca asa o sa se intample.
Si explica-mi si mie de ce te scarbeste?
Ce are? Are ceva la gura ca sa te scarbeasca sau ce?
Totul.Mai ales fata lui si corpul.De par nici nu mai spun.Deci,in concluzie, ma scarbeste aspectul sau.
Dar tie ce iti place? Desenele de la cartoon network?
'Totul.Mai ales fata lui si corpul.De par nici nu mai spun.Deci,in concluzie, ma scarbeste aspectul sau.' Dar daca asta e parerea ta te rog fa tu un desen mai reusit ca dragon ball si toate seriile.
Urăsc dragon ball și toate anime-urile.Nu,nu mă uit la desene animate, tu te uiţi.
Pa.
Stii ceva? Da ma uit! Si nu cred ca tu nu te uiti deoarece orice om se uita. Si chiar daca nu te uiti de ce ai mai zis de poza? Haa? Cum am mai zis conflictele incep din niste raspunsuri prostesti care nu au nicio legatura. Ms anticipat
Corecţie:Orice copil se uită.Am spus de poză deoarece asta e părerea mea.
Si inca ceva.Tu ai inceput conflictul, eu doar mi-am spus parerea.
Ce vrei sa spui? Ca copii nu sunt oameni nu? Sunt maimute sa inteleg? Si nu, mu eu am inceput, eu l-am continuat deoarece se iveste cineva ca tine si pun eu parere care nu ar trebui sa fie spusa deoarece nu intereseaza pe nimeni. Ms aniticpat.
Ba sunt oameni si ei. Oameni mai mici.Hai pa.
Sa stii, ca nu se poate comunica cu cineva ca tine. Ms Anticipat
Si ba hai pa .
Poate esti tu prea aspru.
Depinde daca intrebi intrebatorul de ce intreaba o intrebare asa intrebatoare care duce la o alta intrebare
Serios?
Iar ai inceput? Hai lasa-ma cap de bolovan.
Da am inceput iar ai vreo problema? Se pare ca te autodenumesti, numindu-i pe altii intr-un fel , nu pari amuzant deloc sa stii cap de sfecla.
Sha the musc de organul genital ala minuscul al tau.
E na? De unde sti tu daca-i mic sau mare? L-ai lins in fiecare zi?
Nu,mi-a spui maicata.
Si mie mi-a spus m-a-i-c-a-t-a, ca o s(u-g-i) de la toti useri TPU. In plus, esti un idiot deoarece habar nu ai sa vorbesti, ignore si gata frate am terminat cu cearta si cu tine.
anonim_4396 întreabă: