| RheaLustzig a întrebat:

Am si eu o intrebare la care nu prea ii gasesc raspuns.
Avea ADAM buric?

Răspuns Câştigător
| kiky278 a răspuns:

Nu din moment ce el nu a fost nascut. a fost facut din pamant.Nu avea cordon ombilical ca saaiba buric.

Si harry potter toata lumea stie cine e Adam! Adam este primul om de pe pamant nu credeam ca exista oameni care sa nu stie de el.De eva ai auzit? Multumim ca ne-ai dovedit cam cate cunostinte ai!

18 răspunsuri:
| Aero a răspuns:

Are un raspuns, care e tot intrebare:
Cui ii pasa? Putea sa aiba si o scorbura, ca cea a lui Aragog. Doamne, ce m-am mai speriat cu Ron si Fang in anul 2. Paianjenii aia din Padurea Interzisa chiar sunt fiorosi. Mai interesanti sunt acesti paianjeni! Pacat ca Aragog s-a dus...
Cui ii pasa de Adam ala, cine naiba e Incuiatul asta asa faimos la voi? Am inteles ca nici nu mai traieste!

| RheaLustzig explică:

Mama ce obsedat esti de harry potter se vede ca nu te intereseaza scopu tau in viata este harry potter XD eu am cerut un raspuns nu o alta intrebare

| Aero a răspuns:

Tu la ce pierzi timpul aici cu acest Adam? Care e scopul tau in viata? Cu raspunsuri la asemenea intrebari nu-ti faci vreo cariera!

Noapte buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt Adam, care- treaba intrebatoare-o, vrei sa-mi vezi buricu'?

| GuessWho_8607 a răspuns:

Da, avea buric. Si cand mergea la "discoteca", toata seara dansa... din buric bineinteles. laughing

| Aero a răspuns:

Draga kiky278, ca sa n-o lungesc prea mult, priveste categoria la care e pusa intrebarea! Nici tu, nici dyanne, nu v-ati prins din pacate! laughing
Spre deosebire de voi, caci ma indoiesc ca voi amandoua ati facut-o, am citit si biblia! happy Tot spre deosebire de voi, am facut mai multe ore de religie(regretabil, in loc de mai multe ore de romana sau matematica, informatica, limbi straine) in scolile Incuiatilor!

| FaraNume_7993 a răspuns:

Da, avea buriclaughing

| Fragile a răspuns:

@HarryPotter, esti tare amuzantlaughingeu m-am prins laughing
Da, avea buric, doar era om ca toti oamenii.laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Pralină a răspuns:

@HarryPotter m-am prins si eu de categorie numa dupa ce ti-am citit raspunsurilelaughingdoar acum m-am prinsrolling on the floor

P. S Imi ppace raspunsu ala:,, Cui ii pasa?"

| Ramo024 a răspuns:

Da, Adam avea buric. Si Eva la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma nu stiu daca avea buric, dar ceva avea jos, sub burta. un fel de maner asa.cred ca era manerul burtii.

| RheaLustzig explică:

Draga Harry Scartz care esti. Am pus intrebarea la Trivia nu neaparat Amuzante dar daca atat te duce pe tine capul du-te inapoi in Aragon de unde ai venit si lasa TPU pentru ca nu e pentru magicieni.

| anad a răspuns:

El era "buricul pamantului" la inceput si da, avea si 10 burice la degete!

| Aero a răspuns:

Dyanne, ia gata, nu mai stau sa ma streseze(de asemenea si pe privat) o fetita de 2 ori mai mica in varsta ca mine! Vezi-ti de intrebarile tale idioate in continuare si promit ca le voi ocoli de aici incolo!

P. S. "Aragon" e din LotR, nu din HP.

| Sconcsiş a răspuns:

Avea buci in schimbwinking

| RheaLustzig explică:

Nu ma intereseaza de unde era poate sa fie si din Romania.

| RheaLustzig explică:

laughing vai doamne ma uit acum la raspunsurile mele.
Ce gandire tampita am la nervi si la copilarie laughing
scuze HP pentru raspunsurile mele inculte laughing
nah ce sa zic.AM o inima de copil. E pe bacheta din spate laughing

Întrebări similare