Da buh... eu ma abonez ca nu mai stiu nimic din derivate, asimptote, grafice de functii si alte minuni
Intentia e buna, dar... Spunea cineva despre asimptote, derivate si grafice.Cum o sa va ajutam, putem oare sa facem tabele, derivate si grafice de functii pe TPU?
@narcis13: ii faci o poza, o pui pe hi5 si dai linkul simplu nu?
imi rezolvi si mie niste variante de bac te roooooooog?
Te-as ajuta, dar cred ca o sa fiu ocupat cu facultatea.Am totusi variantele din 2009 rezolvate integral, si cand zic integral inseamna fiecare varianta detaliat, nu doar solutiile :->. Nu multi le au. Cred ca o sa le postez pe un blog sau pe hi5 si cine vrea, le vizualizeaza
@narcis13: imi trebuie doar 100 de ex, tema la mate pe vacanta
am facut si eu 7 si m-am plictisit, ca erau toate la fel
Eu zic sa nu te stresezi prea mult(asta nu inseamna ca nu trebuie sa iei in serios clasa aXII-a, e cea mai importanta). Daca iei variantele astea pentru bac si faci 2-3 pe zi, e foarte bine.
O intrebare esentiala care trebuie pusa:faci matematica m1 sau m2? pentru ca rezolvarile mele sunt pentru m2 .
@narcis13: te iubesc fac m2 am fost la mate-info da' m-am mutata ca era prea greu la mate... nu uita ca noua ne-au schimbat bacul, deci am de ce sa ma stresez
Si tot stateai. si te gandeai.... Eu, as fi incantata. Chiar mi-ar placea sa-i ajut pe cei de-a 5-a, 6-a, 7-a, da' mai departe. nu. (stiu)
Oo daa ar fi tarenu numai pentru copilasi si pentru mine ca nah doar e grea viata de clasa a11a
succes
Ar fi super cu toate ca eu sunt la facultate, dar mi-ar placea sa-i ajut pe cei care nu stiu, asta bineinteles, daca stiu si eu sa raspund corect la intrebarile lor
Julyly2089 întreabă: