NOname
| NOname a întrebat:

Am un câine ateu, umblă cu necuratu'. sad
Ajutaţi-mă să-l aduc pe calea cea dreaptă!

85 răspunsuri:
| AR1373 a răspuns:

Pune-l sa ascule Trinitas la radio.
Canalul ala te schimba pe viata.

| NOname explică (pentru AR1373):

O să încerc.
I-am instalat deja boxele şi clopotele în cuşcă, dar îndrăcit cum e, nu vrea să stea deloc în ea. Tot fuge de lucruri sfinte ca dracu' de tămâie. sad

| AR1373 a răspuns (pentru NOname):

Ascunde-i tamaie in mancare...

| NOname explică (pentru AR1373):

Bună idee! Tămâia o să-l curăţească pe interior şi o să dea spiritele rele afară.
(Nu cumva vrăjitoarele făceau ceva asemănător?)

| Guti14Haz a răspuns:

Imprumuta-l unui preot.

| NOname explică (pentru Guti14Haz):

Şi ce fac dacă îl muscă? Preotul. sad

| StJimmy a răspuns:

Cum sa umble cu necuratu' daca e ateu?

| NOname explică (pentru StJimmy):

Toţi ateii şi cei care nu cred în Dumnezeu - Singurul Bun şi Adevărat, care Este Calea, Adevărul şi Viaţa - sunt stăpâniţi de satana şi îl slujesc pe diavol. Le-a luat satana minţile. Sunt răi, orbi, morţi şi născuţi degeaba. Au inimile împietrite şi nu vor să admită că Dumnezeu există, deşi o ştiu foarte bine (orice om o ştie).

Dacă nu se vor întoarce pe Calea Cea Dreaptă, la Singura Credinţă Adevărată în Singurul Dumnezeu Adevărat, care ne Iubeşte pe Toţi necondiţionat, îi va trimite în iad pentru o veşnicie. Slăvit fie Domnul... Unicul, Adevărat, Bun, Atotştiutor, Iubitor şi Drept!

| Holiday a răspuns (pentru NOname):

Amin! happy

| StJimmy a răspuns (pentru NOname):

Nu toti sunt obligati sa creada in toate mizeriile legate de religie. exista si oameni cu mintea mai deschisa. Sper ca totusi sa faci misto

| LoveeMakeup9 a răspuns:

IMI PARE RAU. spiritismul e singura metoda...contacteaza-ma aduc eu lumanari si o doza dubla de somnifere pentru cățăl. apoi umbla prin casa si fugareste-l cu o cruce si striga "piei Satană!"https://www.google.ro/......https?/url
SAU pune-l sa asculte taraf.

| NOname explică (pentru LoveeMakeup9):

Doamne fereşte, Harry Potter? Ptiu, satana! Şi ăla umblă cu necuratu'.
Doamne păzeşte şi apără!

| HiddenWorld a răspuns:

Cea mai eficientă metodă, care dă rezultate 100% este extragerea creieruluiwinking. Atunci nu o să mai aibă cum să mai gândească săracu' şi o să vezi cum stă calm la rugăciuni, la apă sfințită, chiar şi în fața unei icoanewinking.Tot ce trebuie să faci este să îl împiedici să gândească.Cu Dumnezeu înainte! happy

| NOname explică (pentru HiddenWorld):

Ai dreptate, dăruirea completă lui Dumnezeu este foarte bună şi dacă creierul stă în calea spre Dumnezeu, trebuie eliminat. Doamne ajută!

| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Asta ar fi atat de romantic! daca s-ar putea extrage toate partile corpului de fapt, ar fi atat de romantic.
dar nu imi place faza aia cu vrajitoarele, de fiecare data cand o vrajitoare face minuni e arsa pe rug, cand isus face minuni nu se intampla asa.

| NOname explică (pentru anonim_4396):

(Dacă nu au avut şi ele minte (sau nebunie) de a se declara "fiicele lui Dumnezeu"...

...şi mie ideea de "fără creier" îmi sună (macabru-)romantic. O reîntoarcere la starea primară, când doar fiinţam şi nu aveam de ce să ne inventăm zei.)

| DryCooker a răspuns:

Stropestel cu aghiazma,apoi dai cu Biblia in cap, vezi pe lesa sa aiba o cruce argintie si citeste dupa acestea:"O diavole, iesi, paraseste trupul cainelui nevinovat! Esorpisum congra melo gracias doleno morena marabou!"Nu uita, inainte trebuie 8 zile de post la manastire.Toate astea desfasurate impreuna cu Gigi Becali! El e razboinicul luminii, sigur te va ajuta! Vezi cum il scoti de la inchisoare...

| NOname explică (pentru DryCooker):

Nu se poate numai 6 zile de post şi 2 de mătănii? Că drăciile alea de la Protecţia Animalelor tot dau târcoale casei şi locului de ars pe rug (unde în toamnă l-am curăţit de păcate pe Gigel, motanul ateu). sad Să-i ierte Dumnezeu!

| Unicovrigul a răspuns:

Du-l la spovedanie.

| NOname explică (pentru Unicovrigul):

L-am dus, dar fără batic pe cap nu-l primeşte popa în biserică. sad

| LoveTheStrawberries a răspuns:

Nu mai ai altă soluție decât să îl duci aici. http://www.rightpath.org.uk/images/logo-rightpath.jpg

| NOname explică (pentru LoveTheStrawberries):

M-am gândit să-l duc cu metroul, că acolo pare mai dreaptă.

| LoveTheStrawberries a răspuns (pentru NOname):

Da, ai dreptate.