| lascuiulian92 a întrebat:

Am vazut acum ceva timp o fetita, care a pus o intrebare pe TPU, legata de cum s-ar putea transforma si ea in vampir. Cineva ii raspunde astfel "trebuie sa mangai un gras pe burtica". rolling on the floor

Cel mai amuzant raspuns la intrebarea aceea primeste funda big grin

Răspuns Câştigător
| Rotari_Valy_1997 a răspuns:

Trebuie sa-i bagi o muratura-n urechi
si sa-i dai sa bea lapte de soparla. Daca
nu-mi dai funda iti fac si tie la fel.

| lascuiulian92 explică (pentru Rotari_Valy_1997):

Tinand cont ca raspunsurile de mai sus nu mi s-au parut amuzante si ca am primit amenintarea din partea ta cu muratura, am sa-ti dau funda tie laughing

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, asa cum e mereu, trebuie sa ai experienta in ceva inainte sa devii foarte bun ( in cazu nostru vampir ). Asa ca trebuie sa musti orice fiinta pe care o vezi de gat si sa iti asculti coltii cu drujba. Totusi nu ai avea puteri de regenerare. :-? atunci, incearca sa dai timpu inapoi si cand mama ta era gravida cu tine sa ii spui sa se lase muscata de un vampir (exact ca blade din filmu ala...)

Dar, o varianta mai simpla ar fi sa mananci un paianjan in timp ce il gasesti pe orochimaru si ii zici sa faca asta(min38:53):):

https://www.youtube.com/watch?v=ZEeHVpkIfrI

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il mangai pe burtica, pana se ridica manerul burtii.il agati si il umfli.

| IAmTheLegendary a răspuns:

Da!
Trebuia sa-l mangaie pe burtica si sa ii zica:
Te du-ci sa`mi iei si mie niste papanasi cu inghetata?!
Iar burtosu zice: Musca-ma de cap si iti dau papanasii smug
Fata il musca si se facute VAMPIR cu creier de inghetata si striga auuuuuuu ca o dor creeri

| Rotari_Valy_1997 a răspuns:

Oh,nu trebuia...AAA...ba, de fapt trebuia happy

| ely363 a răspuns:

Trebuie sa musti gaina de gat si daca noaptea o vezi ca latra la luna inseamna ca esti vampir