| Ovidiutz a întrebat:

Am vazut ca la "T/A" sunt numai intrebari retardate gen "hey, tu! da, tu! ce faci cu mama, punga de lays, vibratorul etc?" eu aveam impresia ca "t/a" asta reprezinta "trivia/amuzante" dar este mai mult "(intrebari) TAMPITE/ (raspunsuri) AMUZANTE... ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Cireașăăăă a răspuns:

Mai degraba Tampiti/Ambulanti

4 răspunsuri:
| Pralină a răspuns:

...Si rand pe rand se mai scoala cate unul cate 2 cate 5 cate 8*dupa 3 ore* care 12...
Dar nimeni nu face nimic, toti pun o intrebare si cred ca, gata! Acum toti useri vor veni sa zica"Gata ai drepatate tu esti Jesus ma, ma schimb!", ei bine, NU!
Daca chiar va doriti o schimbare, fiti si voi printre cei care "muncesc sa o faca" sau dati Log out si uitati-va parola.De geaba useri cu creier in cap se prind ca T/A-ul e un nimic fata de cum a fost, cum am spus, toti pun o intrebare si intra luna urmatoare sa vada raspunsurile.

p.s- puteti sa dati stupid si nefeolositor pana vi se toceste muose-ul, nu-mi mai pasa -_-.

| Dejit a răspuns (pentru Pralină):

Sa-mi bag ****, nu te pot vota... vroiam sa iti trantesc un "Intelijent", da asta-i viata...

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Raportăm întrebările retardate. Oh, wait, asta ar însemna să le raportăm pe toate._.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu esti singurul care a observat.