Pentru ca nu toate voturile iti fac pe plac...Ms ca m-ai facut sa ma uit la voturile mele! De unde oare 18 raspunsuri eronate?
Nu mulţi sunt interesaţi de voturi. Adică fundele dau mai bine, ştii?
Ăsta este şi motivul pentru care nu se mai votează aşa de mult ca înainte. ( adică de când grila cu voturi nu mai este vizibilă tot timpul ).
TPU a fost supus unor schimbări pentru a deveni mai bun. Probabil ei au considerat că este mai estetic aşa.
Dacă ai ştii că înainte nu exista funcţia de " răspunde " şi nici " notificări ".
Dacă voiai să îi comentezi cuiva ceva sau să îi spui ceva terbuia să spui aşa într-un răspuns :
" @єχcєєℓ să ştii că nu e aşa "
" @Furculingură ai cel mai tare nume "
Şi erai nevoit să revii mereu la înterbare ca să vezi dacă cineva ţi-a reproşat ceva or something.
Ah, şi înainte nu exista " eronat " ci " stupid ", dar ei au considerat că " stupid " este prea jignitor.
Totuşi mie îmi plăcea mai mult cu stupid.
Da, ai dreptate. -.-'
Scuze, mintea mea bătrână nu mai ţine minte toate alea.
Mai ales că am avut o pauză destul de lungă de TPU ( 1 an ) aşa mi se pare că toate alea s-au întâmplat de muult.
Ăăăă, nu. Nu aveam. Aveam altă poză.
Bine, când mi-am făcut cont aveam un nume retardat pe care sper să nu îl mai aud vreodată.
Mi se zbate un ochi când îl aud.
Pentru ca nimeni nu sta sa vada cate voturi ai la un raspuns sau in general, funda sare in ochi, mai are si portocaliul ala tipator.Cei care vor funda cersesc de fapt popularitate.
He, he, despre ce vorbiiiim...oh uiiiteeeee Exciii are o poooza de maneliiiist...