Nu ştiai că avem şi categoria "Comics"?
Nu crezi că întrebării tale i s-ar potrivi ca mănuşă?
Poate cei care intră la "Trivia/Amuzante" chiar vor să vadă ceva amuzant. Nu te-ai gândit la treaba asta?
Imi place cum Noname se revolta (da, am pocit cuvantul inainte) intr-un mod calm.
@PeWladutzILDoareInDegetulMic: amândoi ați fumat aceeași glumă de rahat de unicorn, așa că amândoi sunteți la fel de originali ca o piatră.
NOname, ai dreptate. Dar pe la "Comics" nu prea mai intra useri. Revenind la comic, grafia nu e prea exagerat de buna, si ideea cam obosita, ideea e copiata de la un comic "extraordinar", care a aparut cu mai mult timp in urma. Daca nu poti face ceva mai original, nu mai face nici tu nu te-ai simti bine daca cineva ti-ar copia ideea pentru ca i se pare "Misto". NOname are dreptate, dar sa nu uitam, ar trebui sa mai punem si la T/A cateva comicuri, pentru ca la comics cine mai intra? Nimeni. Totusi, e mai bine, asa era si in trecut, dar de ce ati cerut categoria comics daca postati la T/A? Daca voi mai face un comic, il voi posta la t/a, ca la comics nu mai intra nici dracul.
Eu nu sunt ata de diplomatica precum NOname, asa ca iti zic pe romaneste: JET de la T/A, mars la Comics!
Wladutz întreabă:
TheBestOfLove întreabă:
YOUdriveMEcrazy întreabă:
Julyly2089 întreabă: