Wtf,cine era sobolanul cu papion? Mai nou traiesti la cort ca tiganii si vanezi lebede cu barca pe lac? ) De ce ai schimbat fotografia ma javra ma? lasa sa radem si noi
Hahaha... poate vrei sa-ti arat trupul meu de zeu sa mori de invidie
Ce sa fac? Sa mor de ras? :))
Gen, tu cand iesi cu barcuta la prins de lebede
http://media.giphy.com/media/rald7zukvtDoc/giphy.gif
:))
bagati-as lebada in gurita aia a ta scarboasa
)
de aia nu intru eu acolo, ca sa nu imi bat joc de ele, cand citesc ce e pe acolo eu sunt gen "nici nu ai buletin dar tu vorbesti de sex :I "
Lasa ca pe tine te invat eu
Nu trebuie sa ma invete pe mine nimeni, ca eu fac educatie sexuala la scoala
Si practica cu mine))))
De capul tau ma copile lasa ca eu am cu cine sa fac practica
Eu is antrenor de staruri p0rno)))
Eu scot katana la tine mai copile ))
Poate imi scot eu ceva ca iti si scapi katana din mana))
Stii, in momente ca astea chiar ma gandesc oare cum ti-ar sta cu o katana infipta in cap?
Depinde la care cap te referi... vrei sa mi-o infigi tu? ))
In ala De sus, pe ala De jos il vreau taiat si aruncat la Caini
Tu spurcaciune... daca imi tai capu ala eu ma sinucid))
Sa Mori tu ca te sinucizi?! )
Da sa mori tu de la capu meu))))
Gata, m-am decis, te decapitez
Taci si pupa-ma.
Tu sa taci copile!
Categoria se numeste Dragoste si Sex, nu doar Sex. Nu stiu la ce fel de sfaturi te referi tu dar fetele de 14-15 ani poate au gagici si au probleme in dragoste.
Du-te nu mai spune, stiti voi ce e aia dragoste? Faptul ca va uitati la telenovele si pişați ochii la filme indiene nu inseamna ca stiti ce e aia dragoste.
1. Nu mai vorbi la persoana II-a ca eu nu fac parte din categoria aia de fete.
2. Numesc ''dragoste'' indragosteala adolescentina. Ti se pare ciudat sa ai iubit/iubita la 14-15 ani? Parca tie nu ti-a placut de niciuna la varsta asta...
Nu e vorba de asta... fetele de 14-15 ani nu sunt in masura sa de-a sfaturi despre dragoste, nu exista nici o exceptie.
Spuneai ca fetele de 14-15 ani dau sfaturi tot felelor de 14-15 ani. In cazul asta cred ca sunt in masura sa dea sfaturi.
Eu te credeam mai isteata de atat.
Nu cred ca ai nevoie De sfaturi in dragoste si nici nu cred ca esti in Masura sa dai astfel la sfaturi la 14-15 ani, nu Au nevoie pentru ca nu stiu ce e dragostea adevarata si nu sunt in masura pentru ca nu Au experienta. Intelegi? El asta cred ca vrea de fapt sa iti spuna, Suck am dreptate?
Inteleg ce ai vrut tu sa spui: nu putem vorbi de dragoste la 14-15 ani. Dar eu ma refer la altceva... exista multi copii sau adolescenti (nu stiu exact cum sa le spun) care la varsta de 14-15 ani sau chiar mai devreme sunt intr-o relatie. Mi se pare normal si cred ca din putina experienta pe care o au, pot da sfaturi celor care au aceeasi varsta. Inteleg ca nu e vorba de dragoste si ca e o atractie trecatoare dar avand in vedere ca au fost in situatia asta, pot da sfaturi. La asta ma refeream...
Http://i.imgur.com/IKXXjRs.png
Woow, Sucky, ai observat şi tu ce ciudat e link-ul ăsta?
Mda... fooarte ciudat, tu esti mai ciudata.
am vazut tipe care la 14-15 se comportau de parca aveau 12, sau altele care la aceeasi varsta erau mult mai mature
draguta incercare de a satiriza asta, n-ai reusit
Am vazut ceva uimitor, unu' Suck care arata de 14-15 ani in avatar, se ia de aia de 14-15 ani.
Ohh... e o poza mai veche, eu am 20 acum.
Si de ce nu pui una in care ai 20? pentru ca arati ca la 14-15 ani si acum?
Multumit/a?
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: