| lovelovelove a întrebat:

Am vazut multe fete care arata asa au nasul carn si pistrui si sunt blondute / saten deschis... sunt vreo rasa laughing si mai sunt unele satene cu ochi albastri si par ondulat deci exista mai multe rase de oameni sau cum? thinking

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Da, si tu personal faci parte dintr-o rasa cu totul speciala. oh go on N-are rost sa-i spun numele. oh go on laughing
peace signwinking big grin

| Malvina24 a răspuns:

Eu sunt satena cu ochii albastrii si par ondulat(sincer) sunt ciudata nu? aaaa stiu asta!

| anad a răspuns:

"In 1758, Carolus Linnaeus a realizat o clasificare a oamenilor in patru rase:
- Alba (europenii);
- Galbena (asiaticii);
- Rosie (indienii din America de Nord);
- Neagra (Africanii);"
Chiar daca sunt din aceeasi rasa oamenii au totusi unele deosebiri anatomice, fiecare individ este unic si nu exista persoane identice (nici chiar gemenii monozigoti).

| georgegs a răspuns:

Asa.sau.nascut.cum.sa.exista.mai.multe.
rase.de.oamenilaughing)

| georgegs a răspuns:

Daca.ne.lom.dupa.rase.sunt:
mongolida
negroida
europoida

doar.3.rase.mari

| georgegs a răspuns:

Malvine.poate.iesti.chineza.si.nu.sti.tulaughing

| annkaa a răspuns:

Si totusi nu inteleglaughingce are daca s-au nascut asa? sunt tot oameni pana la urma nu crezi? ce crezi ca sunt? si sincer nimeni nu e perfect asa ca nu te mai mira ca exista astfel de fete...roaga-te sa nu devii si tu asa in caz ca esti fata...doamne fereste nu as dori asa cevahappy

| Andra_3307 a răspuns:

Da! sunt patru rase omenesti de baza: caucaziana, mongolida, australoida si negroida.cam atat stiu eutongue

| Andra_3307 a răspuns:

Pai sunt negri chinezi sunt de aia albi cu pistrui multi si albi albi cu parul roscat.si eschimsi deci nu-s untem la fel nu?