pentru ca mai trebuie sa traiesti ca sa faci followeri pe tumblr si sa continui cu postatul gif-urilor alb negru
dăă
Your memory will carry on if you did something meaningful to society during your lifetime. If not, nobody would remember you.
Gerard Gay spune altceva.
Înseamnă că e bou. Bănuiesc că ţi-au murit şi ţie vecini sau rude cu care interacţionai puţin sau deloc. Cât de des te gândeşti la ei? Oamenii rămân dacă ţi-erau apropriaţi şi/sau rămân în mintea colectivă dacă au făcut ceva pentru umanitate. Bun sau rău. Nu degeaba.
De ce nu?
pentru ca mai trebuie sa traiesti ca sa faci followeri pe tumblr si sa continui cu postatul gif-urilor alb negru
dăă
Ce coincidență: și mie.
Cred că amân sinuciderea cu 5 minute.
Ia cu paine
Nu îmi place să mănânc cartofii cu pâine.
Ketchup picant
Așa mai merje.
A. stai ca ziceai ceva de sinucis..si eu ma sinucid in fiecare zi (in gand doar, cica e mai sanatos:? )
Și unde mai e distracția?
Pai daca nu ti-a placut cum a iesit, mai ai ocazia sa incerci si in alt fel
Prefer să risc.
Pai hai, ce mai astepti.s-au dus cele "5 minute"
M-am sinucis.Acum vorbești cu fantoma mea.
si eu care nu credeam in lumea de apoi, m-am inselat se pare:-s
Asta înseamnă că trebuie să te spovedești. Ești pătat de păcatul necredinței.
Numai inteleg nimic, m-am intalnit aseara cu nea Cheezus si a zis "fiule te iert" iar tu acum imi spui ca sunt necredincios? da' ce-am facut sa ma jignesti in halul asta
Îmi pare rău.Mă simt groaznic acum.Mă duc să-mi fac cont pe tumblr si să postez imagini depresive.
Alea cu manelisti te baga rau in depresie
Bine zis!
O sa ma alerge toti manelistii acum, da' decat sa sara ei cu sabiile pe mine ca i-am jignit mai bine sar eu de la balcon(cu ketchup-ul in buzunar bineinteles)
Sau le spui: ''V-ați pus împotriva mea, nu știți ce va urma''
Nu ascult manele dar colegii ascultă.
Imi pare rau pentru tine, cand mai vezi vreun manelist si te sinucizi iar, sa ii zici asa "Let me take you when I go,
When I go.
I don't want to do this on my own
On my own,
I'm breaking free, but of these chains,
Oh, let this one remain,
Let me take you when I go.
Asculți Red?
Nice to meet you.
Nu-mi spune ca asculti Red:O
Da, am ''Faceless'' în playlist.
Care e melodia ta preferată?
"Breathe into me", "Fight inside"(si varianta slow), "Confession", "Death of me"..nu stiu, depinde de stare(albumele mai vechi sunt mai faine)
Nu-mi place coliva
Trebuie sa imi placa mie nu tie
Nu stiu cum sa-ti spun., dar ai dreptate