Vad un superb brunet, inalt, cu ochii de un albastru patrunzator. Un Bad boy, pe scurt.
Nu creeeed...
Narcisistule. -_-
Cred ca intrebarea era ce spui cand te uiti in oglinda, nu ceea ce visezi.
Lasă-l, dacă nu e blond, n-are şanse. =]]
Glumeato. ^^
Ai dreptate, nici dacă erai blond n-aveai. :3
Si cum sunt?
Roz.
Pai si daca sunt brunet?
Atunci mă voi vopsi roşcată. :3
De unde ştii?
Il vad mereu
Îl cunoşti? :]]
Bine.
Enervează-l din partea mea. :3
IL cunosc din pacate suntem verisori.
Îmi pare rău pentru tine. =]]]
Vezi ca eram lângă ea când ati scris comentarii despre mine. Sa vezi ce oglinda te fac eu pe tine.
Dragă tovărășiță Phailin,
Ai editat întrebarea pentru răspunsul tovarășului Daisuki?
Dragă tovarăşe Ceauşeascu, draga "tovărăşiţă" Phailin te roagă să nu o mai dai de gol.
Draga tovărăşiţă Phailin îţi mulţumeşte pentru înţelegere.
P.S. Ai scos-o deja pe tovarăşa Decstar la suc?
Vezi tu, tovărășiță dragă, tovarășa Decstar și-a șters contul după cum observ.
Nu putea să facă față unui bărbat adevărat ca mine. Ori în cel mai rău caz...era alergică la gogoșari!
Sunt bogat, am palat, milioane de lei și o caleașcă trasă de doi boi : Măciucă și Habibi. Sunt visul oricărei femei, dar dacă tovarășa Decstar nu poate face față unui bărbat ca mine, a dispărut. Era de ajuns să dea puțin din țâțe și mă făcea fericit.
Dar, ascultă tu la mine dragă tovărășiță Phalin, nu îl lăsa pe Daisuki să îți scape cum a scăpat Decstar. Învață-l de pe acum să doarmă pe preșul de la intrare să știe că mereu este binevenit la tine. Înjură-l și scuipă-l, așa îi faci mereu complimente. Bate-l cum era bătută Irina pe calul Bălan la școală.
Nu-l vreau, dar îl poţi lua tu, Ceauşeascule. Ţi-l dau cu cea mai mare plăcere.
Dragă tovărășiță, mă crezi pe mine gay?
Apropo, îți place noul meu costum de băiță pentru piscină?
http://fs66.trilulilu.ro/......1d4984.jpg
Da' pot să dorm şi eu liniştită la noapte?
Ce-i tovărășiță Phailin? Sunt prea indecenți pentru vâsta mea? Tovarășul Ceaușesco s-a șmecherit! Nu mai este băiat cuminte să știi.
Vezi că la noapte te închid în pivniţă.
Sunt ager ca o cârtiță, tovărășițo. Imediat fac un tunel cu unghiile mele de la picioare pe care nu le tai niciodată. Sper doar să nu dau de o groapă în pământ de veceu că am încurcat-o!
Mă închin în fața tovărășiței Phailin.
Woow woow woow.
Ceauşeascu se închină în faţa mea?
Ce e, ai intrat în depresie din cauză că Decstar a fost suspendată?
Da, și din acest motiv. Dar, dacă mă dai afară din pivnița ta primitoare. Nu o să mai am unde să locuiesc!
N-o s-o fac, măcar şoriceii pe care pisica refuză să-i mănânce îţi vor ţine companie.
Vă mulțumesc, tovărășiță Phalin! Sunteți prea bună pentru lumea asta!
Te urăsc...
Acum suntem kit. :3
Daca vin la tine...pres te fac. Vezi ca-l chem pe Iohannis.
DaciaRomania întreabă: