nu-i adv
Ba da, chiar ea mi-a spus.Ai si facut-o sa planga
merit o pedeapsa
unde a zis, ca vreau sa vad
Vino, ca te pedepsesc eu. Cum doar eu stiu ehh eh?
A fost un mesaj privat. Stii, noi vorbim foarte mult, chiar e un copil de treaba. Plus ca e si draguta
nu e
E
daca am facut-o sa planga inseamna ca nu ar mai trebui sa stea pe site-ul asta, ea e cea care se expune
eu doar imi fac treaba
Vezi ca sunat si la politie
o nu
Da,da
Fratele ei e un hacker desavarsit si deja ti-a aflat adresa. Ai grija
(((( help pls
He'll show no mercY, she says>:3
Da?:33
Jk jk
sorrynotsorry
Am inteles...:3
Oh, nu plange. Mereu va exista cineva care va ingnora pe altcineva...
Asta-i,, ciccluuul vieeetiii''.
tu de unde stii cum ma cheama
Eu stiu tooootuuul
Wew si pe mine m-a ignorat Onulica, gimme 5
Oare ce are cu noi, am vorbit doar o data cu el, si nu i- am spus absolut nimic legat de trivia. L-am intrebat doar in ce consta o suspendare. Atat. Si el...
E complicat tipul
Nu am nimic cu tine numai că atunci mi-ai făcut spam aiurea la întrebare şi te-am oprit. Problema ta e că faci prea mult spam aiurea... încearcă pe viitor să te controlezi. Şi mi-ai zis atunci că te mint la întrebarea mea când ţi-am zis că faci spam...eu zic să te mai uiţi o dată şi şă vezi care are dreptate.
Oricum ai grijă ca pe viitor să nu fii suspendată şi lasă mai uşor glumiţele şi miştourile de copil de 10 ani. Îţi zic asta prieteneşte.
Sunt lămurită acum.
Dar nu înjur, nu spun cuvinte " frumoase" de ce sa mă suspendeze. Ok, mersi de sfat. Am inteles acum
dar eram sarcastica
Pe tine ba te ignora careva, ba iti zice careva ca esti disperat si ai gusturi naspa. Cum reusesti? Ar trebui sa fi actrita de telenovele.
chiar imi vine sa plang acum, totul se prabuseste peste mine
ma mustreaza constiinta ca am facut-o sa se streseze atat si sa planga
Siiii taiati! PERFECT.
Venerabilul întreabă: