| LordBolton a întrebat:

Apai Pendek o lua la fuga si sari pe gemul carciumii si fugi pana ajunsese la un pod care era doar jumatate si nu mia putea merge ca era un rau pe sub el cocalarii incepura sa rada si sa inainteze incet catre el si i-au zis :

Cocalar : - Ni ba acum il vom razbuna pe sefu pentru ca i-ai facut.

Pendek *care se dadea inapoi ince incet pana ajunsese la marginea podului* : - Putem discuta ca niste oameni normali fara cearta.

Cocalar2: - Nu nu putem *si incepura sa vina cu batele spre PENDEK*

Pendek : - Bine voi ati vruto *si le dadu cateva flegme si sari de pe pod in rau*
Apoi ajunsese la mal si se gandise *Ni ma am scapt de astia momentan, sa ma duc sa imi iau niste macare*

La piata T/A :

Fernanado : - Domnu domnu zece lei Mocaru acum la reducere.

Pendek : - Mareane trebuie sa ne marim popularitatea pe t/a.

eu : - Desigur, numai de blame ala zic lasa ca am niste imformatii importante, intai scapam de smaili i-am aflat locatia, maine mare sa se spovedeasca la biserica, ne infiltram acolo, furam haine de popi aflam de la ea de cate ori a facut dejetica si o prindem in flagrant.

Pendek : - Este stupid, imi place. *aratand un zambet*

Dar in piata apru Nicy si incepu sa vorbeasca tare :

NICY : - I'm fell like a queen.

Pendek cu mine Skyler, xQUEENx si cu restul rasesem de parea ca suntem pshipoati.

NICY dupa isi puse o masca facuta dintr-o punga gaurita pe fata si zice : - Ba da ce e gresit?

Si repede Fernado incepu sa se bage in vorba : - Trebuia sa zici " LAIC A BOSS". si incepu sa cante like a boss, da striga de auzeau toti de la 5 strazi departare.

Apai noi eram gen *facepalm*.

Aparea Mocanu care incepu sa danseze si el si sa trige : - MOCANU STYLE OP OP OP OP *si isi dadu muzica de la telefon la gangam style* si dansau ei doi pe acolo.

*facepalm2* toti iar. eu imi pusesem o munusa care era din piele si avea niste parti din metal da sa dai un pumn mai tare, iar pendek isi scosese di*dobata sa *p.s nu il suparati ca iese rau * si ne am alegat sa ne luam la batie cu aia. Eu ii dadui lui mocanu un pumn de fer in gura de ii curgea sange, pendek ii di*doia pe Fernado dar astia se nervara si ei si au inceput sa dea si eu, eu ma feream bine si nu ma loveau pendek avea slanina pe el deci nu prea ii vacea nimic. Apoi cand ne distram si noi un pic pe mine sarise Queen, Crucified, Styaos, Catluuus Skyler si inca 2 persoane pe care nu le vazusem prea bine sa ma tina, pe Pendek sarise Pennyy, September, Larisa, Presedinta, si inca multi ca era ca o bestie de 2 tone.

Skyler : - September sa vezi cum iti rup capu Blame e al meu.

September : - Sa o crezi tu.

Skyler veni ma lasa pe mine care inca incercam sa ma duc sa ma iau iar la bataie cu ei ca si PENDEK de altfel, ma apropiasi putin, bine acuma si FERnando si Mocanu incercara sa vina dupa noi si erau tinuti de alti useri.

Fernado si Mocanu : - Norocul tau ca ma tin astia ca altfel o pateai rau *desi ei eram mult mai raniti decat noi*

Apai nu cum ziceam Skyler incerca sa o prinda pe september si sa ii dea cateva palme dar September se feri si toata hoarda sari pe ele sa le tina. Asa ca eu cu Pendek am plecat sa mancam ceva.

Nicy : - Nu plecati ma ce e gresit in prozitia aia baaa...

Si eu si pendek il vazsem pe Exceel la pizzerie

Exceel : - Bajetii mei, bine PENDek are sanii dar...

PENDEK cand zise "are sanii" ii aruncase cu plancinta in fata.

Exceel : - OH MERE, ce imi plac merele.

eu : - Zi ba ce trebuie sa facem, da sa nu ne pui ca data trecuta sa iti cautam papusi gonflabile.

exceel : -nu, ba, ascultati.

Va uram

INtrebare cat de drogata e smailisotulmeusecretLoL?
INTREBARE2: - Care este sarbatoarea voastra preferata?

5 răspunsuri:
| suităr a răspuns:

...mă simt grasă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice zi in care lipseste profa de fizica.

| Lαrisα a răspuns:

1. La cate intrebari a pus despre Blame... laughing
2. Craciunul happy

| SmileyesotulmeusecretLOL a răspuns:

1. Foarte, vrei si tu un joint? smug
2. Ziua mea, lel rolling on the floor a, da, si Revelionul smug
Mareane, am dat vreo 10 degetici acum 7 ani daca vrei sa stii rolling on the floor)

| AtsukoKure a răspuns:

1: 100%
2: Ziua internationala a cartofarilor din Italia
Nu stiu daca sa fiu suparat ca n-am fost inclus in asta sau sa fiu fericit.
Sunt suparat pentru ca imi place scandalu si nu am participat la scandalul ala. Si sunt fericit ca ziua cartofarilor din Italia a fost recunoscuta drept o sarbatoare.