anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Apas soneria, nu raspunde nimeni, mai apas o data, de data asta mai insistent. Iese 9octombrie intr-un halat roz. Era nervoasa.
- Ce vrei?
-Nimic soro, am facut niste gogosi si v-am adus si voua, n-ai simtit aroma de portocale? Miroase in tot blocul.
-Nu, n-am simtit nimic, hai da farfuria in coace, trec eu mai tarziu pe la tine, (spuse ea, impingandu-ma spre usa de iesire)
Mi-am dat seama de ce nu i-au mirosit gogosile mele.Din bucatarie iesea un miros de cartofi prajiti si un fum dens, i-a ars. In timp ce mergeam spre iesire pe hol, in dreapta, l-am zarit pe Sentimentu, era in cada plina cu apa, se spala cu Palmolive. In jurul lui erau lumanarele parfumate aprinse. Ce miros de capsuni... Am uitat sa-l intreb: Provenea de la ele sau de la sapun?

28 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

laughing
Genial
laughing laughing

| LePotato a răspuns:

Speram sa apar si eu in telenovela asta

| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

De ce? Pentru ca e vorba de gogosi? laughing. O sa apari in urmatoarea.

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca imi dai gogosi in telenovela, e ok

| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

Ok

| Lawliet14 a răspuns:

Aww!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ce nebună ești laughing acum știe toată lumea că îmi plac cartofii prăjiți rolling on the floor vezi că ai greșit...halatul era gri. Sentimentu ăsta numai în cadă stă, răpănosul laughing mersi de gogoșele love struck mai multe a mâncat soțul, dar oricum au fost delicioase.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

A devenit grii din cauza fumului laughing. Da, m-am grabit si am uitat sa zic ca se... fi pregatita... Se. Spăla cu mâța ta pe spate! Dupa ce a imbibat-o cu sapaun^o^

ce drăguț laughing mă duc să iau prelungitorul și să îl ciufulesc puțin rolling on the floor

Mi-l imaginez rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Halatul roz nu era cumva costumul lui EVA? laughing

Da, i l-a imprumutat

| Daniellllll1 a răspuns:

Ce Romane sunt astea?

| anonim_4396 explică (pentru Daniellllll1):

50 de umbre ale lui Grey.

Răspuns utilizator avertizat