"numai Sleep sta gânditor, cu privirea spre cer spunandu-si in minte "Anonima, ne vom revedea"- Genial.))
"Mad o sărută pe Karima, spunând ca a vrut sa faca asta mereu." - AWW ^W^
Gata deja? Fain.
Vad asta prima data:
"Mad isi da seama de ce se întâmplă si spune:
-O sa devina hrana lor. Trebuie sa oprim aparatura." -Damn...ce descoperire a facut Mad asta O.o
Dupa vad asta :
"Mad o sărută pe Karima, spunând ca a vrut sa faca asta mereu." -Say what?
http://media.giphy.com/media/EvWx1BeeRyyJi/giphy-facebook_s.jpg
Ewwwwwwwwwwwwwwwww [-(
Scuze...adica, not my fault
Ba,tu nici nu ai idee,nu focul ma interesa,da cum sa verse vinul? Nu curge pe conducta si se gaseste greu intr-o lume apocaliptica. Vreau o versiune in care eu si suck il spanzuram pe pianist iar sleepy il castreaza inainte,totul pe fundal de manele. Intr-o parte,plangand rauri,vreau sa stea kama,care spune,, nu imi pasa ca te castreaza, ca oricum nu era buna de nimic, dar macar sa lase restul, sa canti la pian,,. Baga mare si creeaza!
Nu scriu asa ceva, nu mai vreau sa mă trezesc ca ma injura amicii lui. Scrie tu asta. Poate ai mai multa imaginatie si dezvolti ideea.
oricum, ai idei malefice,. laic. :]]
Parca sleep era cel mai bun dinter noi la tehnologie, acum nu mai e? Da, sunt gelos ca sleep a fost pus, da-ma in judecata. Ar trebui sa fi trasa in teapa. Da, da-ma si pentru asta in judecata, sunt o reincarnare a lui Tepes.
Sincer, mi-a placut, dar am o intrebare.
Citi oameni au ramas pe pamant?
Daca vreo 100. pina la 7.000.000.000 e mult chin. (intelegi ce vreau sa spun )
Doar noi astia eroii. :]]]
Wow...avem de lucru
Viitorul depinde de noi
Acum ca mă gândesc...cred ca mai trăiesc cativa. Nu doar noi. O-O
Maximum 100.
Asta nu usureaza munca de loc.
Ba nu am. Doar eroi supravietuiesc si gata. Punct.
Pai...nuuuuu!
Nu nu nu!
Nu!
Trebuie sa repopulam "pamantul"!
6.999.999.900 De urmasi asteapta sa fie "creati"
Atunci vom fi eroi adevarati!
Deschide usa si apare besina stringema in brate apare caciulea din caciula ese laptica din laptica intra la daisukulica fix in p.u.t.z.u.l.i.k.a
Julyly2089 întreabă: