anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Apropos de alegeri...cu cine votam noi? una la primarie, una la prefectura...nu va es frica de tradare? http://www.youtube.com/watch?v=bZoarf8q6uw&NR=1

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cam asta spuneam si eu. Toti se agita, jocurile sint facute. Singura treaba pe care o influentam noi, este cine ia caimacul de data asta. Dar nu-i bai, nu ramine nimeni nemincat, vin pe rind si culeg si cind nu mai au ce culege, se imprumuta de la FMI ca de dat inapoi are cin' sa dea... prostimea... norodul care se agitawinking

3 răspunsuri:
| Leea1234 a răspuns:

Eu nici nu stiu exact cine candideaza...si chiar daca as stii nu stiu unde sa ma duc sa votez...cred ca la madrid...si asta ar insemna 1 zi sa lipsesc de la serviciu, si nu... e deranjul prea mare...mai ales ca nu am de gand ca in urmatorii 5 ani sa ma intorc in tara...nu-mi pasa cine ne va conduce tara! stiu, e urat din partea mea sa spun asta, dar cand mi-a fost greu la mine in tara...presedintele unde era?!
asa ca... que se joda!

| vilmaristul a răspuns:

Ei, citind raspunsurile nu mi vine a crede!
avem un singur drept in tara asta, pe care nu il poate lua nimeni si anume, DREPTUL LA VOT si sa nu uzam de el?
ar trebui sa le dam o lectie sa mergem la vot toti, sa alegem cu mintea nu cu micii si spectacolele televizate, si poate atunci va fi OK!(zic si eu)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu merg la votare, nu vreau sceneta in real.