| RazvanBaranguta a întrebat:

As dori sa-mi spuneti ceva amuzant de genul:I can't be live you:Ai kent ba Liviu? Sau de genul scrie pe google translate ice...tea...foot.Funda!

22 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

Nu prea stiu ce să zic...Now mi-am vandut rinichii si sta ciuma-n mine de vreo' 3-4 zile.

| Speed99 a răspuns:

Nu happy

| 00AName00 a răspuns:

"Razi ca o sfecla."

| ioana21S a răspuns:

Buna...
I frig my, ia'ti un laibar jack laughing

| WhiteWolf7 a răspuns (pentru ioana21S):

Stai...Ceeeeee?

| ioana21S a răspuns (pentru WhiteWolf7):

Cum ceee? hai ca intelegi tu.sa iti explic?

Da, nu vad inca asemanarea intre I frig me si laibar jack.

Uite draga..fiecare isi intelege glumele (depinde de mentalitatea fiecaruia)
Sti ce inseamna "laibar"?

Aparent nu...

Stii, am si eu un prieten, care spune glume aproape nonstop, partea proasta e ca numai el rade la ce zice.

Daca nu sti ce insemna. de ce faci pe interesantul si mi te prounti ironic? laughing
Laibar inseamna -pulover.e un dialog intre 2 prieteni. unul dintre ei zice ca ii este frig si celalalt zice sa isi ea o geaca ..Acesta discutie intre ei e tradusa in engleza (bineinteles ironic)...i frig mi.ia'ti un laibar jack. cu accent englezesc. Intelegi?

Nu vreau sa fac pe interesantul, de unde ai scos-o? Mersi ca mi-ai zis oricum.

Da da ..cu placere.

Nu,pe bune, deja ma enervez si fac urat, de unde naiba ai scos-o tu ca fac pe interesantu?

Stai draga calm...ce te agiti asa? Tu esti fata sau baiat? asa doar...serios vrei sa ne certam?

Ultima oara cand am verificat eram baiat, nu vreau sa ma cert cu nimeni, doar eram curios de unde ai tras concluzia gresita ca vreau sa fac pe interesantu...atata tot.

Ioana,incantata de cunostinta ...serios nu vr sa ma cert cu tine.ok imi cer scuze daca te-am facut sa te simti prost.

Ok, suntem de accord cu un lucru:nu vrem sa ne certam. Mnu, nu m-ai facut sa ma simt prost,stai calma, doar ca mai am zile cand, ori de la prea multa cafea, ori asa pur si simplu, stau mai prost cu nervii si ma rog...Adica,si eu imi cer scuze daca te-am jignit in vreun fel.

Nu m-ai jignit dragule.Te pup,. ceao

Ok, pa pa

Răspuns utilizator avertizat