Sa nu-ti fie rusine sa-ti intrebi profesorul de matematica, cat face 1+1.Mai bine sa fii prost 5 minute, decat toata viata .
Cu cele 365 de prezervative, unul folosit pentru fiecare zi, fa-ti un cauciuc, si numeste-l un ''GoodYear'.' (un an bun )
mda
simti asta? sau mi se pare mie? miroase a creier incins sau ti se scurge materia cenusie din cerebel? nu ca ai avea asa ceva. ziceam si eu sa te simti destept
ma mir cum spatiul ala gol din capul tau poate genera atata prostie
oamenii ca tine ar trebui inchisi si tinuti captivi sti tu. un fel de carantina
Eu nu sunt tare in gura cum spui tu sau plina de spume cand te spovedesc spun doar adevaruri despre tine cu zabetul pe buze
Replici tari:
-copiii mati de redus mintel ce esticu asta le inkizi gura la toti
-presupun ca ai tai nu sunt prea destepti, deoarece lea venit ideea strelukita de a te concepe
-nu te duce mintea nici cat pe o gaina macar aia face ceva:oua
-mata de esuat ce esti, presupun ca aia din clasa cum te-au vazut au zis:uite bhaa gorila cu fata de spate s-a gandit sa invaetze si ea ceva sa nu moara proasta
-uite ke e bha expertule(profesorule) nu am timp pentru lectii de prostie
Mah toate astea sunt replici de pe google cautale pe google si vezi daca nu le gasesti uite o sa iti zis eu una tare : Ce ai ma te roade ambalaju
Daca te enerveaza cineva uite o replica tare: Daca iti dau una te las cu dintii in mana si cu ochi de caine husky. Mult noroc in continuare.
Nu trebuie sa cauti replici pe google.Iti vin pe moment...doar nu o sa stai sa te gandesti.bai oare ce eplica sa ii dau lu asta stai sa ma gandesc care era cea mai tare Ce iti vine sa spui, pai spune