| adi_7507 a întrebat:

As vrea sa stiu si eu de ce cad retele mobile/fixe la un cutremur?
Chiar atat de inapoiati suntem? Asa e si in alte tari?

Răspuns Câştigător
| Zoombe3 a răspuns:

Tin sa te anunt ca reteau nu a cazut "de la cutremur" ci din cauza cretinilor care s-au gandit sa-si sune tot neamu' sa le spuna ca a fost cutremur. In Romania, de cutremur si in toate zilele de sarbatoare (in special de revelion) cade reteaua tuturor companiilor de telefonie mobila. Din acelasi motiv serviciul national 112 nu a putut fi apelat cateva ore bune, din aceeasi cauza. Toata lumea a sunat la 112 sa spuna ca a fost cutremur. Tot din cauza nebunilor, centrele de sesizare a cutremurelor nu au mai functionat cateva ore. Da suntem niste inapoiati, ca nu stim sa folosim niste telefoane mobile. Da, asa este si in alte tari, fiindca cretinii sunt imprastiati pe tot globul pamantesc, nu numai in Romania.

3 răspunsuri:
| mircea a răspuns:

Cred ca nu sunt legate bine de par si cand se zgaltaie piftia mai cad.....ca pe la noi.

| adi_7507 explică:

Ok, ai si tu dreptate dar totusi nu s-ar putea face ceva investitii in retelele astea incat sa nu mai apara astfel de probleme? Nu putem da vina mereu pe acesti oameni, este relativ normal sa-ti mai suni rudele in astfel de situatii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inapoiat esti tu.