| mady007 a întrebat:

As vrea si eu sa vad care are cea mai buna imaginatie.
Vreau sa imi formulati o propozitie cu urmatorii termeni: Gigi Becali, caine, dinamo, aeroport, stana, telecomanda, Andreea Tonciu, carnat si luna plina... i-a sa vedem cine are cea mai buna imaginatie primeste funda:X

Răspuns Câştigător
| ȘtefiȘtef a răspuns:

Gigi becali si andreea tonciu se uitau din aeroport la luna plina pe care alerga un caine si se auzea un meci dinamo-steaua, la care gigi nu a putut participa si ramane stana cand aude ca dinamo a dat un gol asa ca ia telecomanda, stinge televizoru si mai musca odata din carnat.

7 răspunsuri:
| BipBip a răspuns:

Un carnat mutant cu pistoale care aruncau stanci de zahar, a violato pe Andreea Tonciu cu o telecomanda din aur increstat cu cacareze pentru al intrece pe Gigi Becali de la clubul dinamo violatorii number 1 care a fost violat de caine cu rabie si coada turbata in aeroportul din Viena care este in Pachistan pe luna plina fiindca daca era soare veneau boxele ucigase de scanduri.

Am imaginatie? :->

| CriSSa537 a răspuns:

Gigi Becali uraste dinamoul asa ca a iesit cu stana de caini la plimbare prin aeropot in timp ce, Andreea Tonciu mananca un carnat si priveste luna plina.

| Yukidaruma a răspuns:

L-am vazut pe Gigi Becali l-a aeroport salivand mai rau ca un caine dupa fundu lu andreea tociu, pana si statuile au ramas stana de piatra cand l-au vazut, soarele s-a transformat in ploie, vinul in apa si albinele in muste, am vrut sa i-au telecomanda si sa schimb dar nu era bagata in priza asa ca m-am lasa, la lenea meaa. O vad pe Toiciu cum se uita la mai speriata decat atunci cand a vaztu toate cartile de credit din carnet goale, ea l-a privit peel si gigi fundul ei pana cand sub clarul lunii pline fata i-a dat un pumn de l-a spurat pe lunaa de unde extraterestri l-au adus inapoi, si am primit si amenda ca am aruncat gunoie in spatiu.

| ClownFish a răspuns:

Gigi Becali adora cainele Andreei Tonciu care se uita la un meci dinamo-steaua in timp ce se duce la aeroport pentru a lua avionul catre stana ca sa manance un carnat la luna plina. laughing

| alynutza6820 a răspuns:

Gigi becali s-a indragostit de Andreea Tonciu.si cum ea tinea cu dinamo acesta a fost nevoit sa devina un caine rosu care saliveaza dupa carnatul lui savuros, pana cand se hotarasc sa paraseasca orasul si sa mearga la o stana unde cica e laptele mai bunhee hee.Asa ca s-au dus la aeroport sa ia caruta care ii va duce in paradis... Ajunsi la tara.la o stana de oi foarte cumsecade si laptoase...Gigi hotaraste sa puna o melodie ca sa fie mai palpitanta atmosfera dar cand Tonciu isi da seama ca nu se afla int-un hotel de lux ii da cu telecomanda de la casetofonul de pe vremea lu` Ceasca in cap lu Gigi.el ramanand zicand aceeasi fraza."M-ai dati-va dracu de HaHalereeeee"

pakat ca ai dat raspunsul castigator

| Ana213 a răspuns:

Gigi Belaci in drum spre aeroport da peste un caine, care s-a dovedit a fi a lui Andreea Toniciu, asta vine si face scandal, becali ii da un carnat, merge la stana si se uita la meciul lui dinamo cu toate oile.

| Sconcsiş a răspuns:

Dă-ţi foc!