| Barajag a întrebat:

Asa ca la sfarsit de saptamana m-am gandit sa va mai inveselesc viata monotona cu un bancbig grin
Un sofer de tir intra intr-un bordel de pe traseu, pune 500 de dolari pe masa patroanei si spune:
- Ai aici 500 de parai, da-mi cea mai grasa si nasoala femeie pe care o ai si trimite-mi in camera si o portie din cea mai arsa, lipita si fara gust, mincare de la bucatarie.Patroana :
- Iubi, dar de banii astia iti dau cea mai misto femeie de pe aici, plus ca te hranesc 3 zile cu cele mai fine mincaruri. Soferul :
- Honey, n-am chef de sex, mi-e dor de casa.

Răspuns Câştigător
| roxyrocks a răspuns:

Foarte tare banculrolling on the floorsaracul om ii venise dor de umflata lui de acasarolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor:*

8 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

E super.hee hee Mi-ai dat o idee pentru când voi fi plecat din ţară.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

rolling on the floor))))))) ce tareeee laughing)))) inseamna ca are o nevastaaaaa...si ii face o mancareeeee rolling on the floor))))

| BRG a răspuns:

Beton banc Ursulika, te așteptă-m și cu altele, sănătate multă ție și copilașului tău minunat Cristi.

| Alisa a răspuns:

Ce chin pe saracul om.iti dai seama? laughing dorul asta de casa ce face din bietul om laughing)

| TzaCaNeL a răspuns:

Hahahaha laughing genial

| versavia a răspuns:

Amuzant.

| tyana a răspuns:

E foarte tare rolling on the floor)))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banuiesc ca tirul nu incape pe usa, deci a intrat in bordel prin perete? laughing