| Elena1234456 a întrebat:

Asa pisica tii cainele ocupat peste 20 soareci de lup secunde canar un arici idiot. Acum citeste fara animale! (ce sms-uri amuzante mai stiti big grin)?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| Elena1234456 explică:

@Tigrilă, era doar o postare. Daca te simti bine, daca nu perfectwinking.

| Andutsaa a răspuns:

laughing multumesc de compliment laughing

Pussy!laughing

| Tigrilă a răspuns:

Ce idioata esti!
acum citeste normal!

| Bondarel99 a răspuns:

Dupa ce primesti acest msj trebuie sa-l trimiti cuiva pe care-l iubesti, unuia pa care-l urasti, unuia pe care-l placi si unuia cu care vrei sa te culci.Acum intreaba-te de ce ti l-am trimis euhappy

Anunt matrimonial: tanar prezentabil brunet, ochi verzi, atletic, situatie materiala exceptionala, pozitie sociala, masina, 2 vile, relatii politice, nu caut nimic doar ma laud

Am fost arestat pentru port ilegal de frumsetze si trafic de inteligenta …am fost nascut la cererea femeilor …cand m-am nascut am fost scos la licitatzie si am castigat milioane de $, iar in momentul de fata sunt printz al femeilor!

S-a gasit un cadavru neidentificat, mic de statura, urit, chel, fara creier si cu puta mica. Mi s-a facut frica, spune-mi ca traiesti!

Ai fost alaturi de mine cand m-am imbolnavit. Ai fost alaturi de mine cand mi-au furat hotii portofelul. Ai fost alaturi de mine cand mi-am bushit masina. Mortzii matii! Imi porti ghinion!

Daca un picior de-al tau ar fi Pastele iar altul Craciunul, pot sa te vizitez intre sarbatori?

Cele 4 minuni ale femeii:se uda fara sa intre in apa, sangereaza fara sa se taie, dau lapte fara sa pasca, si vorbesc fara sa fie intrebate

Vroiam doar sa stii cat de mult inseamna prietenia noastra pentru minebig grinaca am fi pe un vapor care se scufunda si cu o sg.vesta de salvare…Mi-ar fi f dor de tine!

Politia cauta persoana inteligenta, sexy, cu simtul umorului. Tu esti in siguranta dar eu unde sa ma ascund?

Am incredere in tine pentru ca esti prietena mea, dar de ce ma vb pe la spate? De ce nu-mi spui in fata? De ce spui tuturor…. cat de draguta sunt? De ce?!

Ma uit la Luna…Luna e superba! Ma uit la tine si…si…mai bine ma uit din nou la Luna!