Jur...prea tare intebarea si raspunsurile date) am ras 5 min incontunuu cand am citit rasp la intrebare.....de acum cand is trist doar citesc intrebarea asta si ras pana nu mai pot))
si eu am vazut...) vai de capul meu e mortal Diaconescu asta cu subiectele lui si ZERO tv-ul in sine e aberant, totusi e bine ca nu au chemat-o pe Naomi sa ii cante vesnica pomenire elodiei si pe Nikita sa cante Heal the World in memoriam)
Te uitai la Dan Senzationescu in Direct si in reluare?
Stiam ca a disparut prin august...probabil si-a ales cu precizie ziua in care sa dispara
Este numai in direct. in reluare nu. pentru ca DDTV l-a transformat in program de desene animale si filme )
))) oooo cand au trecut 2 ani?))) sarmana elodia... oare unde o fi fugit
cum spune sh silvia crd ca si-a ales ziua in care sa dispara...adica daca il sarbatorim p michael sa saebatorim sh ziua in care a disparut elodia
Dar oare unde o fi Elodia? Intr-o conserva?.Si cred ca nu era fana MJ.Si cred ca cei 2 se intalnesc acum pe ascuns!
A plecat elodia si avem alte/alti maimutoi acum domnu Naomi:)), nikita magda ciomag apropo am gasit un joc cu elodia :)) http://www.e-scoala.ro/games/elodia.html
DaciaRomania întreabă: