| AikkoxD a întrebat:

Aseară mă plimbam prin oraş în pijamale, cu un pumn de seminţe decojite amestecate cu muştar. Da, muştar. Şi m-am aşezat în mijlocul străzii. La un moment dat îmi apare o băbuţă în faţă care-mi dă un leu. "Ia maică, du-te acasă", zise ea. Ciudat e că, în alea 10 minute în care am stat pe jos, am făcut 6 lei.
Dar voi? Voi cum faceţi bani?

32 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Mi-am ras pleata.

| AikkoxD explică (pentru Polaris):

Uhm, şi ce-ai făcut din ea?

| Polaris a răspuns (pentru AikkoxD):

Un cuib pentru toate păsările colibri din univers.

Păsărici?

Regret nespus că nu m-am mai întâlnit cu ea de vreo 10 luni, dar nu-i nimic. Continui să-ţi fac viaţa frumoasă. Da, ştiu că mă iubeşti.

Http://i.imgur.com/pTLVWiO.jpg
Sper ca de data asta să nu-mi fie şters răspunsul. Poftă bună

| Ashadow a răspuns:

Imprimanta color + padurile pe care le iubiti voi atat de mult.

| AirănMeidăn a răspuns:

Uite asa imi fac eu banii: http://agrointel.ro/......ricultura/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt faimos. Doar ies pe stradă şi oamenii aruncă cu bani în mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îi cumpăr.

| Bøøgey a răspuns:

Stai in Targoviste? o.O

| AikkoxD explică (pentru Bøøgey):

Ce? De acolo sunt, dar...aseară mă plimbam prin Bucureşti. Sau eram în Târgovişte? Dracu' ştie...

| Bøøgey a răspuns (pentru AikkoxD):

Mno, si eu is din Targoviste si parca vazui pe una acum vreo o saptamana jumate stand in cur langa Mega Image in centru cu ceva **** galben in maini. Plm.

Păi şi săptămâna trecută am făcut acelaşi lucru. Dacă tipa aia avea o ditamai funda roşie în cap, eu eram.

Atunci sa-mi spui unde si cand mai vii "la munca", poate dau pe acolo. smug

Nu cred că mai dau pe acolo în următoarele 2 săptămâni :-s, încerc, nu promit nimic. ps: mai ai muştar?

Nu-i bai, eu is la Ienăfiţă, trec mereu prin centru, numa' sa vii iar cu funda aia rosie, sa te recunosc. Promit c-o sa ma scutur de buzunare special pentru tine.
Mustaru' trebuie sa-l ai tu, cu asta nu te pot ajuta.

Funda aia am înapoiat-o ălora de la Second Hand... avea păduchi. Pot veni cu fuiorul? Pot?

Doar pentru atat ai dat-o inapoi? Iti dadeam eu 2 lei si-un pumn de seminte pe ea, numa' pentru paduchi, sa-i bag la ferma de paduchi, purici si capuse din pivnita casei bunicilor mamei fratelui varului meu. Mno, pierderea ta...
Poti veni cu fuioru', numa' sa nu ma bati cu el. Sincer, habar n-am ce-i ala si mi-i sila sa caut.

E o chestie cu o aţă, dacă mă-nţelegi. Şi de când mi-a murit Ionel, nu mai am animal de companie.

Ce era Ionel? Ceva paianjen d-ala paros? o.O

Ionel era tarantula mea. Dacă n-ar fi murit storcită de-un câine, astăzi ar fi avut aproape-un an.
http://i.imgur.com/9nNB3rF.jpg *poză random*

Mehehe. Am arahnofobie. Ti-as spune ca-mi pare rau da' as minti.

| horansgang a răspuns:

Mă duc şi mă milogesc de mama.

| Jakoban a răspuns:

X=y

x² = xy

x² - y² = XY - Y2

(X+Y)(X-Y) = Y(X-Y)

(X+Y) = Y

Y+Y = Y

2Y = Y

2 = 1

| AikkoxD explică (pentru Jakoban):

Acum pot muri liniştită.

| MдĐдLiNид a răspuns:

Oricum, eu as fi inceput sa rad. Pai eu ma pun langa tata si incep sa spun : >Ce geaca faina am vazut... Ce frumos era ceasul ala...< si pana la urma imi da bani. laughing

| DalyanKawaiiiii a răspuns:

Ii spun tatei asa 'am vazut ca colega mea avea un ghiozdan nou' iar in clipa urmatoare am banii in mana

| MoarteaLaConserva a răspuns:

Jefuiesc babe.

| elenicaelenutzaelena a răspuns:

Simplu! Mami, tati imi dati si mie niste bani? si fac fata de catelus laughing))))

| AcadeaCuCăpșuni a răspuns:

Îi plâng.