| TiberiuFasole a întrebat:

Asta e ultima mea intrebare T/A inainte sa fac o mica pauza, si vreau sa-mi spun parerea:
T/A e o comunitate, in care trebuie sa fim prieteni, sa ne inventam roluri, fara reguli, ce vrem noi. Suntem liberi aici, dar trebuie sa mai fim si prietenosi. Chiar daca uram acea persoana, sa ne gandim "Ba frate, aia e din T/A, n-am motive sa o urasc". Nu vreau sa se simta nimeni vinovat, e vina a mai multi membrii, aproximativ 8, nu Sweety, nu vorbesc doar de tine, nu te simtii vinovata. Ok, sa revin: Mai ceva ca in realitate. Aici stam de vorba, ne putem intalnii oricand, nu sunt din aia care sa injure etc, si sper ca mai multi sa creada ce cred eu. Care e parere voastra?

12 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Consider ca ciocolata Milka e mai buna decat Poiana.thinking

Răspuns utilizator avertizat
| KillMePlease a răspuns:

Ce s-a intamplat?!

| TiberiuFasole explică (pentru KillMePlease):

Complicat, imediat ii trece lui Daisy si sa speram ca revine la normal.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Ma simt prost...

| TiberiuFasole explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

N-am chef sa-ti explic, dar iti zic nu te simtii prost... e mai complicat.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru TiberiuFasole):

Zău, chiar ma simt foarte vinovată si foarte foarte prost.

| TiberiuFasole explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

O sa treaca peste o ora, nu ne paraseste asa usor. Maine va revenii. Dar e mai bine, ca sigur va revenii, si va fi mai bine ca vom fi mai sinceri.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru TiberiuFasole):

Nuu, poate ca ei ii trece peste o ora, dar pe mine o sa ma mustre conștiința câteva zile, săptămâni, luni... Serios, mereu când fac ceva rău, indiferent ca e grav sau un lucru minuscul, ma simt îngrozitor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi iau ramas bun de la toti.

| TiberiuFasole explică (pentru anonim_4396):

N-ai cum. Seara asta s-au intamplat multe chestii dar crede-ma o sa treci peste+ ai muncit asa mult la cont... Eu am patit intamplarea asta mai de mult ca tine si aproape mi-a trecut. O sa treaca in maxim o ora. Nu pleca, T/A-ul nu va murii din cauza unei neintelegeri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa iei o pauza mai lunga.