| timbucadrian a întrebat:

Asta il >stiti?:
profesoara le zice la toate fetele din clasa cand intra bula si injura sa iasa toate afara...
intra bula si zice... fetelor o venit un tir plin cu p***...
toate fetele fug afara la care bula zice... stati hamnisatelor ca numa miine il descarca big grin

10 răspunsuri:
| ryxize a răspuns:

Da il stiu! E tare...bv! Daca mai stii ceva spune?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Profesoara presupun ca era in tir laughing

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu il stiam... e tarelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@prince_of_persia-te grabesti si tu la tir.stai linistit ca abia maine il descarca, nu auzi? laughing

| Parintele a răspuns:

hee hee valabil in ziua de azi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@enigma, pardon emil, e trecut de 12 cred ca e timpul sa faci nani, numai oamenii mari au voie sa citeasca astfel de bacuri, copii se joaca in alta camera cu ce e in tir.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@prince_of_persia-credeam ca numai pe prietenul tau @cheloo l-a marcat atat de mult acel user, care fie vorba intre noi, habar am cine este, insa observ ca si tu esti puternic marcat de personalitatea lui.deja incep sa-mi doresc si eu sa-l cunosc, cu toate ca nu cred sa am aceasta ocazie vreodata. laughing
si asteaspta-ti randul la tir sa nu pierzi locul. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta te framanta pe tine copilu`?
Pai nu vei afla curand tati, trebuie` sa te joci mai mult cu ce e in tir pana sa iti cada...fisa laughing

In calitate de enigma trebuie sa rezolvi alta enigma, dar esti o enigmuta mica` pitica, deja vorbesc de tine la feminin, tu ai o dubla personalitate esti,, o" enigma deci esti o fetita cu coada gen Lady Gogu? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@prince_of_persia-deja te balbai.nu mai vorbesc cu tine caci se poate lua[balbaiala]. credeam ca este ceva de capul tau si ca imi poti da o replica tare, insa tu..., tot copil esti.winking
ai grija la rand sa nu treaca vreuna inaintea ta. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tare laughing