anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Asta va fi ultima intrebare pusa de mine, nu doar la T/A, ci la toate categoriile. M-am bucurat enorm de mult sa va cunosc pe toti, sa descopar persoane noi si sa rad alaturi de voi.
Depress, chiar daca nu-mi aduc aminte ziua in care ne-am cunoscut, daca esti de acord, o sa tinem legatura, imi esti draga, esti deosebita si o fata super de treaba.
Sweety, oricat de incapatanata ai fi, la capitolul poze, o sa-ti duc dorul. Esti o fata sweety, si ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc, sa vorbesc cu tine.
Doub, ce pot sa spun despre ea, e uimitoare. Ciocolatica *virgulita categoriei. Chiar daca nici pe ea nu am vazut-o, conteaza ca am vazut in adancul sufletului.
Airan o fata bad rau de tot, dar stiu ca acolo in sufletul ei se ascunde un om firav ce asteapta sa iasa afara.
Zombisor, o cunosc inca de pe vremea cand Zeyn traia, imi placea sa o sacai si trebuie sa recunosc, ea e prima careia i-am spus ca sunt fata. Si inca imi e draga, zombilica mea dulce.
Zombalau, ea a fost prima care mi-a raspuns la prima intrebare de aici. Cu toate ca m-am simtit cam prost, nu-mi dadusem seama ca glumeste. Acum, vad ca e minunata!
Killy, ucigasa noastra. Esti o simpatica, cu toate ca vrei sa-ti arati partea cea rea. O sa-mi lipsesti.
Kama, chiar daca nu a mai intrat de un car de timp, tot o consider o prietena. Va mai amintiti, eu Kama si Freaak eram extraordinare laughing
Freaak/Imperatrix- Tu mi-ai dat lovitura suprema. Te consideram simpatic "ca si Freaak", o prezenta placuta, dar totusi incercam sa evit. Dar acum, ca si Imperatrix, te consider o fata inteligenta, extraordinara si, imi amintesti de faptul ca si eu am facut ceea ce ai facut tu. Buna treabawinking
Mineru-chiar daca i-am spus mai mereu ca e un ametit, si inca mai e happy l-am vazut ca pe fratelinio. Stiti, fratele care nu l-am avut niciodata, pe care l-as fi sacait toata ziua.
Croampa, de la tine nu-mi iau adio, stii tu de ce. Aceeasi situatie ca si la Depress si Karima.
Karima- Sper sa tinem in continuare legatura, daca esti de acord. Nu fac descriere, stii deja ce voi spunewinking
LoveSweet- pe vremea cand eram baiat, ea a fost prima la care "m-am dat" da eram un ciudat. Si era si inca e amuzanta si draguta.
Sleepy- Ce pot sa spun, el e primul cu care m-am "certat" pe aici. Si chiar daca plec eu, tot un Tudi ramane. Chiar daca e mai rautacios si incapatanat, da sfaturi bune. Sper sa treaca cu bine de bac.
Suck- Tot Killerici ramai amice. Cand am citit intrebarile puse de altii cu "Unde e Suck?" m-am gandit sa ma dau drept tine pe alt cont. Ciudat nu? laughing Mi-am dat seama ca esti tu, imediat ce mi-ai spus ca fac gat cu tine.
Jony- Coco cel atomic. E o asemanare neinchipuita intre el si cei doi enumerati mai sus. Pai, trebuie sa recunosc, pana acum nu m-am mai luat de unii de 18-20, deci, el si ceilalti sunt singurii. laughing
Endo- Tati, pe scurt. Cu toate ca-mi era mie "drag" cand imi spunea "copil" el era dovada vie ca si oamenii mari se uita la anime-uri. Si canmd se apuca de matrimoniale cu Depress la intrebarile mele...vai Doamne laughing
Khali- Chiar daca nici el nu mai prea intra, sper sa depasasca cu bine problemele, Si pe el il pot pune in acelasi grup cu cei 3 laughing imi amintesc ca-mi zicea (cred ca si voua) "draga" si dupa ce am comentat mi-a spus "fa". laughing amintiri.
Dogu- cu el faceam intrecere de cine scapa mai devreme de la liceu. A avut curajul sa-mi dea poza cu el, la fel ca si Croampa si Depress si cred ca doar ei sunt.
Copacelu' chiar daca ii zic mereu "Copac prost" stie ca glumesc. Si cand ne spune sobolani, imi e asa un "drag" de el.
Dantellion- Cum eu sunt "bagacioasa si curioasa din fire", nici n-a intrat bine la T/A si eu l-am bombardat cu intrebari despre pufosenia din poza, si dupa am prins drag de vocea lui. Si trebuie sa recunosc ca imi e drag de toti astia care scrieti cu "o fost" si alte chestii moldovenesti sau ardelenesti. Stiti voi care sunteti: " Copacu, Dogu, Anonima, Killy si Sleep". Si m-a incantat cu talentul sau de a canta la pian. Tine-o tot asa amice!

Si mai sunt multe altele de zis, mai ales userii vechi, nu o sa-i uit nici pe ei, Ashadow (daca privesti asta, uite, ti0am scris numele corect) niciodata nu i-am scris numele corect. Nu o sa-l uit pe strumf, si sunt multi altii.
Imi iau adio de la voi, si cine stie, poate candva, ma voi intoarce, poate. Fiti mereu asa de amuzanti ca acum, sau se poate si mai bine, si va rog sa ma iertati daca am omis pe cineva, Stiu Ralu, pe tine, dar descrierea ta e la fel ca si a altor fete de aici, pentru ca toate sunteti minunate. Acum sfarsesc acest bilet de adio.
Semnat-Lorena.

49 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci ma duc sa-mi tai vinele...

| Doub a răspuns:

Sper că glumeşti.straight face

| KillMePlease a răspuns:

ce?
acum am un nou motiv să-mi şterg contul de TPU

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mai, categoria asta va fi acelasi lucru si fara mine. Mai am doar cateva minute de trait la aceasta categorie, dupa care o sa ma sting usor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

O sa-mi lipsesti ciocolatico.

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Mă enervezi.
Termină.straight face
Ce moartea faci?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KillMePlease):

Sa nu faci asta. Te rog eu mult.

anonim_4396

Ce s-a intamplat? Ce ai patit?

| XxTerrorxX2 a răspuns:

Stiu ca nu am locul aici, dar ce ai patit? laughing aici e trivia/amuzante. you know..amuzante. de ce ai vrea vreodata sa pleci din categoria asta? laughing

| Suck a răspuns:

Acum cand am vrut sa pun un link cu vocea mea.

O sa ma retrag si eu curand.

Daisuki, asta a sunat ca si cum ti-as spune "te iubesc", da nu asta vreau sa zic, te salut, aceasta categorie va avea mai putine intrebari.

Sincer... nu te cred ca pleci mincinoaso. Instinct killeresc.

| KillMePlease a răspuns (pentru anonim_4396):

de fapt, asta bănuiesc că voi face, am motivele mele
dar ce ai de gând să faci? dacă încerci să glumeşti cu noi, opreşte-te aici până nu-şi taie vreunu' venele

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Suck):

Si tu? De ce?

anonim_4396

Macar acum sa spui ceva de ramas bun. Astept link-ul.

anonim_4396

Incetati odata.
Nu pleaca nimeni si punct.

| Suck a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci sa renunti cand voi pune eu link-ul.

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

Imi vei lipsi tare. *lacrima*

Stai. Eu nu sunt mentionata aici.

*grabs knife*

| TiberiuFasole a răspuns:

Ce s-a intamplat? Fara tine nu e la fel categoria... de ce te lasi?

Pai anul asta imi continui scoala, plus ca am si momentele mele de melancolie si nu vreau sa stric nimanui buna dispozitie.

anonim_4396

Dar nu strici nimanui.
Stai linistit.
Ramai.
Nu mai plecati.

| Suck a răspuns:

Sincer pana acum ma enervai ca tot puneai intrebari lungi si nici nu radeam, dar acum ca vrei sarenunti nu-mi cam place. Mai ramai o luna sau doua sa plecam deodata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am glumit.

| Croampa a răspuns:

O sa-mi fie dor de tine! crying
Nu ma parasi! crying

Eu mai raman o vreme, lasa-ma pe mine, nu sunt eu cel care pleaca acum.

anonim_4396

Nu. Nu plecati niciunul.
Nici tu, nici ea.
Clar?

anonim_4396

Nu las pe niciunul.
Nici tu nu ai sa pleci.

Promiti ca te certi cu mine in fiecare zi?

anonim_4396

Promit promit.

| Geanin a răspuns:

Ce dragut mesaj pentru mine!
xoxo

anonim_4396

Poate o sa raman, o vreme

| LoveSleep a răspuns:

De ce pleci?
Vreau doar să știu motivul.